To "Avatar: The Last Airbender" αποκτά νέα βιβλία

Το Rise of Kyoshi θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2019.

Η ιστορία του "Avatar: The Last Airbender" συνεχίζεται σε νέα μυθιστορήματα που θα εξερευνήσουν την πορεία της Avatar Kyoshi.

Όπως μαθαίνουμε από το EW, η Nickelodeon θα ενώσει τις δημιουργικές τις δυνάμεις με την Abrams Children's Books που θα επικεντρώνονται

γύρω από την Kyoshi. Η χαρακτήρας έκανε την εμφάνισή της στην πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς και θεωρείται ως η μακροβιότερη Avatar στην ιστορία.

Την ιστορία θα επιμεληθεί ο F.C. Yee γνωστός και από το "The Epic Crush of Genie Lo" σε συνεργασία με τον συνδημιουργό των "Avatar" και "The Legend of Korra", Μichael Dante DiMartino που θα εκτελεί χρέη συμβούλου. Το πρώτο βιβλίο με τίτλο "The Rise of Kiyoshi" θα επικεντρώνεται στη δημιουργία των Kyoshi Warriors και Dai Li από την χαρακτήρα.

Όπως δήλωσε ο DiMartino: "Η Αvatar Kiyoshi είναι μια από τους χαρακτήρες για τους οποίους συχνά με ρωτά το κοινό, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω τη δυνατότητα να βοηθήσω να επεκταθεί ο μύθος της".

Το "Rise of KiyoshI" θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2019.

Για περισσότερα νέα και εξελίξεις μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΤο πρόσωπο του KFC γίνεται ο The Mountain του "Game of Thrones"Μόνο υλικό κατάλληλο για ανηλίκους θα έχει η νέα πλατφόρμα της DisneyΈφυγε απ' την ζωή η Ρίκα Βαγιάννη

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα