Κινηματογραφικός Οδηγός Σεπτεμβρίου - Εσείς ποιες θα δείτε

Αρκούδια, καλόγριες, ισορροπιστές, κυνηγοί κι ένας Johhny English.

Ο μήνας τον αλλαγών έφτασε και μαζί του φέρνει έναν κινηματογραφικό μπαχτσέ γεμάτο δράση, τρόμο, περιπέτεια, φαντασία και μοναδικές ιστορίες. Sequel, prequel, πρωτότυπα σενάρια και spin-off, ο οδηγός του Σεπτεμβρίου έχει απ' όλα και γι' αυτό το IGN Greece επέστρεψε για να σας παρουσιάσει όλο

τον γνωστό μέχρι στιγμής προγραμματισμό.

Επίσημες συνόψεις και πλοκές, trivia, trailer και cast, οι απαραίτητες πληροφορίες είναι εδώ για να ξεφυλλίσει με την ησυχία του κάθε κινηματογραφόφιλος και μη τις εβδομάδες του νέου μήνα και να κάνει τις επιλογές του.

Πάμε να δούμε τι μας περιμένει ανά εβδομάδα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες:

Πέμπτη 06/09
Πέμπτη 13/09
Πέμπτη 20/09
Πέμπτη 27/09

Σημείωση: Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας του ελληνικού κινηματογραφικού προγραμματισμού ενδέχεται να αλλάξουν. Θα ενημερώνουμε το άρθρο σε κάθε περίσταση.

Christopher Robin (Κρίστοφερ & Γουίνι)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 06 Σεπτεμβρίου

Ο Marc Foster των "Finding Neverland", Stranger than Fiction" και "Quantum of Solace", ανέλαβε τη σκηνοθεσία για την live-action δραματική κομεντί φαντασίας της Disney με πρωταγωνιστή το Γουίνι τον Αρκουδάκι. Το σενάριο έρχεται από τους Alex Ross Perry, Tom McCarthy και Allison Schroeder, με την ιστορία να έρχεται από τους Greg Brooker και Mark Steven Johnson. Ο Jim Cummings, που ήταν η φωνή των Winnie και Garrett από το 1988 και το 1999 αντίστοιχα, και ο Brad Garrett που ήταν η φωνή του Eeyore στο "Animated StoryBook: Winnie the Pooh and the Honey Tree", θα είναι οι πρώτοι ηθοποιοί που επιστρέφουν για live-action προσαρμογή της Disney για να επαναλάβουν τους ρόλους, όπως ακριβώς θα κάνει και ο James Earl Jones για τον Μουφάσα στο επερχόμενο live-action "Lion King".

Πλοκή: Ο ενήλικας Κρίστοφερ δουλεύει συνέχεια, πληρώνεται λίγο και το επαγγελματικό του μέλλον είναι αβέβαιο. Έχει δική του οικογένεια, αλλά εργάζεται τόσο πολύ που έχει ελάχιστο χρόνο για τη γυναίκα και την κόρη του. Έχει ξεχάσει την ειδυλλιακή παιδική του ηλικία, την οποία πέρασε παρέα με ένα λούτρινο αρκουδάκι που λάτρευε το μέλι κι όλους τους φίλους του. Όταν όμως ο Γουίνι, ταλαιπωρημένος από χρόνια παιχνιδιού και αγκαλιάς, τον ξαναβρίσκει, η φιλία τους αναθερμαίνεται, θυμίζοντας στον Κρίστοφερ τις ατελείωτες ημέρες παιδικής ανεμελιάς που χαρακτήρισαν την πρώιμη ζωή του, όταν το να μην κάνεις τίποτα ήταν το καλύτερο πράγμα απ’ όλα. Μετά από ένα ατυχές συμβάν με τον χαρτοφύλακα του Κρίστοφερ Ρόμπιν, ο Γουίνι, το Γουρουνάκι, ο Τίγρης και ο Γκαρής βγαίνουν από το δάσος και πάνε στο Λονδίνο για να βρουν τα χαμένα υπάρχοντα.

Cast: Ewan McGregor, Hayley Atwell, Mark Gatiss, Oliver Ford Davies, Jim Cummings, Brad Garrett
*Η ταινία θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας μεταγλωττισμένη.

The Nun (Η Καλόγρια)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 06 Σεπτεμβρίου

Το "The Nun", όπως ακριβώς και οι ταινίες της δαιμονισμένης κούκλας Annabelle, έρχεται από το κινηματογραφικό franchise του "Conjuring", και πιο συγκεκριμένα η διαβολική καλόγρια που πρωταγωνιστεί έκανε το ντεμπούτο της στο "Conjuring 2" το 2016, κάνοντας τόση αίσθηση στο κοινό, που το στούντιο αποφάσισε να δημιουργήσει δική της spin-off σόλο ταινία. Η υπερφυσική ταινία τρόμου, σκηνοθετημένη από τον Corin Hardy στη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του μετά το "The Hallow", διαδραματίζεται μετά το "Annabelle: Creation" (δεύτερη ταινία της Annabelle), κάτι που την τοποθετεί χρονικά ως την πρώτη ταινία της σειράς.

Πλοκή: Το 1952, στη Μονή Cârța στην Ρουμανία, μια μοναχή, ένας καθολικός ιερέας κι ένας διάκος, που έχουν σταλθεί από το Βατικανό, ερευνούν τη μυστηριώδη αυτοκτονία μιας καλόγριας. Όσο είναι εκεί, θα έρθουν αντιμέτωποι με τον Valak, έναν δαίμονα που πήρε τη βλάσφημη μορφή μιας καλόγριας.

Cast: Demián Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Bonnie Aarons, Charlotte Hope, Ingrid Bisu

The Man Who Killed Don Quixote (Ο άνθρωπος που σκότωσε το Δον Κιχώτη)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 06 Σεπτεμβρίου

Ο Terry Gilliam επιστρέφει πέντε χρόνια μετά την τελευταία του ταινία (The Zero Theorem, 2013) με μια ταινία που κατάφερε να γυριστεί μετά από προσπάθειες δύο δεκαετιών, εμπνευσμένο από τον ήρωα του Miguel de Cervantes και μπλέκοντας το μύθο με την πραγματικότητα. Ο Gilliam έγραψε το σενάριο σε συνεργασία με τον Tony Grisoni, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ξανά για τα Φόβος και Παράνοια στο Λας Βέγκας, το Tideland και τους Αδερφούς Γκριμ. Τη διεύθυνση φωτογραφίας ανέλαβε ο Νικόλα Πεκορίνι (The Zero Theorem, The Imaginarium of Dr Parnassus, Φόβος και Παράνοια στο Λας Βέγκας), ενώ τα κοστούμια η Λίνα Μόσουμ (Ερωτικό Κτήνος, 13 Roses, Τα Φαντάσματα του Γκόγια). Τα γυρίσματα έγιναν στην Ισπανία, την Πορτογαλία και τη Φουερτεβεντούρα των Κανάριων Νήσων.

Πλοκή: Ένας σκηνοθέτης παρασύρεται σε έναν φανταστικό κόσμο όπου ένας παράφρων Ισπανός μπαλωμάτης πιστεύει πως είναι ο Δον Κιχώτης και ο σκηνοθέτης, ο Σάντσο Πάντσα. Ο ήρωας, ο οποίος θα έρθει αντιμέτωπος με τις συνέπειες της δημιουργίας της πρώτης του φιλόδοξης ταινίας όταν ήταν φοιτητής, σταδιακά θ' αρχίσει να δυσκολεύεται να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από τις ψευδαισθήσεις.

Cast: Adam Driver, Olga Kurylenko, Stellan Skarsgård, Jonathan Pryce, Óscar Jaenada, Joana Ribeiro

Juliet, Naked

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 06 Σεπτεμβρίου

Ο Jesse Peretz των "Girls", όπως και των "GLOW", "Our Idiot Brother" και "Nurse Jackie", αφήνει για λίγο τη μικρή οθόνη και πάει στη μεγάλη με μια δραματική κομεντί, βασισμένη στο best-seller του Nick Hornby (High Fidelity, Για Ένα Αγόρι), ονόματι "Juliet, Naked", τίτλο που φέρει και η ταινία. Όντας μουσικός και ο ίδιος ο σκηνοθέτης, η ταινία αφορά τους μουσικούς και τους θαυμαστές τους, όπως αναφέρεται και στην πλοκή παρακάτω.

Πλοκή: Η Άνι έχει μακροχρόνια σχέση με τον Ντάνκαν, φανατικό θαυμαστή ενός ξεπεσμένου ροκ σταρ, ονόματι Τάκερ Κρόου. Ο Ντάνκαν είναι περισσότερο αφοσιωμένος στο μουσικό του είδωλο παρά στη σύντροφό του. Όλα αυτά μέχρι η Άνι να γνωρίσει τον Τάκερ.

Cast: Rose Byrne, Ethan Hawke, Chris O'Dowd, Jimmy O. Yang, Megan Dodds

Destination Wedding (Πρόσκληση σε Γάμο)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 06 Σεπτεμβρίου

Ο Keanu Reeves και η Winona Ryder για τέταρτη φορά μαζί στη μεγάλη οθόνη μετά τα "Dracula" (1992), "A Scanner Darkly" (2006) και "The Private Lives of Pippa Lee" (2009), σε μια ρομαντική, δραματική κομεντί, με σκηνοθέτη και σεναριογράφο τον Victor Levin, διάσημο τηλεπαραγωγό και τηλεσεναριογράφο (Mad Men, Survivor's Remorse). Το "Destination Wedding" αποτελεί τη δεύτερη σκηνοθετική του δουλειά, μετά την επίσης ρομαντική, δραματική κομεντί "5 to 7" του 2014.

Πλοκή: Ο Φρανκ και η Λίντσεϊ γνωρίζονται καθοδόν για έναν γάμο στην εξοχή και αντιπαθούν αμέσως ο ένας τον άλλον. Έχουν όμως μερικά κοινά: είναι κυνικοί, μισούν και οι δύο τον γάμο και, κυρίως, τον γαμπρό που εκτός από απεχθής ετεροθαλής αδερφός του Φρανκ, είναι και πρώην αρραβωνιαστικός της Λίντσεϊ. Τα πράγματα γι’ αυτούς θα χειροτερέψουν όταν συνειδητοποιήσουν πως ο γαμπρός και η νύφη τούς έχουν «ζευγαρώσει» για το ρομαντικό Σαββατοκύριακο, βάζοντάς τους μαζί σε κάθε πιθανή δραστηριότητα που προορίζεται για δύο! Αναγκασμένοι να ανεχτούν ο ένας τον άλλον για 72 ώρες, ο Φρανκ και η Λίντσεϊ θα έρθουν κοντά, σε μια αναπάντεχη «συμμαχία» κατά του έρωτα, και σύντομα θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα ακολουθήσουν τον δρόμο της λογικής ή της καρδιάς.

Cast: Winona Ryder, Keanu Reeves, Dj Dallenbach, Greg Lucey

Trapia di Coppia per Amanti/Couple Therapy for Cheaters (Γιατρέ μου, Κερατωθήκαμε)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 06 Σεπτεμβρίου

Το "Couple Therapy for Cheaters" πρόκειται για μια ιταλική ρομαντική κομεντί, σκηνοθετημένη από τον Alessio Maria Federici, με το σενάριο να έρχεται από τον ίδιο και τον Diego De Silva. Γυρισμένη στην Ρώμη, η ταινία του 2017 βασίζεται σε ιταλικό best-seller.

Πλοκή: Τι γίνεται όταν δεν είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι που πηγαίνει σε σύμβουλο γάμου, αλλά δύο άπιστοι σύντροφοι; Παράτολμοι και ερωτευμένοι, η Βιβιάνα και ο Μοντέστο έχουν παρασυρθεί από ένα αμοιβαίο ανεξέλεγκτο πάθος. Η κρυφή τους σχέση καταλήγει σε έναν απροετοίμαστο ψυχαναλυτή, που παρά τις επιφυλάξεις του και τα δικά του ερωτικά προβλήματα, θα βοηθήσει τους δύο εραστές να καταλάβουν τα συναισθήματα τους και να εκπληρώσουν την επιθυμία για αληθινή αγάπη.

Cast: Ambra Angiolini, Pietro Sermonti, Sergio Rubini, Anna Ferzetti, Anita Kravos

Candelaria (Candelaria, Ένα Τραγούδι για την Αβάνα)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 06 Σεπτεμβρίου

Ο Κολομβιανός σκηνοθέτης Jhonny Hendrix βασίστηκε για τη νέα του ταινία στην αληθινή ιστορία μίας γυναίκας με το ίδιο όνομα, γύρω στα 90, που συνάντησε τυχαία στην Αβάνα το 2013 και του είπε την ιστορία της. Το "Candelaria", σε σενάριο των Maria Camila Arias, Jhonny Hendrix, Abel Arcos Soto και Carlos Quintela , απέσπασε το Μεγάλο Βραβείο του τμήματος Venice Days του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας το 2017.

Πλοκή: Αβάνα, Κούβα, αρχές δεκαετίας του ’90. Η οικονομία καταρρέει μετά την αποχώρηση των Σοβιετικών, ο Κάστρο χαρακτηρίζει την κατάσταση «Ειδική Περίοδο» σε καιρό ειρήνης και κάνει άνοιγμα προς τον τουρισμό, ενισχύοντας τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, προκειμένου να εξασφαλισθεί η ροή ξένου συναλλάγματος. Η Καντελάρια βάφεται σαν έφηβη. Τι κι αν έχει περάσει ήδη τα 70; Βγαίνει να τραγουδήσει, ενώ αφού καταχειροκροτείται κάθε βράδυ, γυρίζει στο μικρό της διαμέρισμα να κοιμηθεί πλάι στον Βίκτορ Ουγκό, τον σύζυγό της. Το πρωί θα πάνε κι οι δύο για δουλειά. Εκείνος στο εργοστάσιο κι εκείνη στο ξενοδοχείο. Μια μέρα, ανάμεσα στα άπλυτα σεντόνια που μαζεύει θα βρει μία κάμερα. Θα την πάρει στο σπίτι. Ο Βίκτορ Ουγκό μέσα από τον φακό της θα ανακαλύψει τη σταρ που χειροκροτεί το κοινό της Αβάνας κάθε βράδυ. Τον έρωτα που είχε ξεχάσει ότι έχει σπίτι του. Το τραγούδι της Αβάνας που τον κάνει να χορεύει στα βήματα της αγάπης σαν αλαφροΐσκιωτος έφηβος. Χωρίς σκοτούρες κι ανάγκη για χρήματα και επιβίωση. Ακόμη κι αν δεν είναι η απόλυτη διαφυγή, αυτή η κάμερα γίνεται η αφορμή για έναν ακόμη παθιασμένο χορό. Ως το τέλος του τραγουδιού.

Cast: Alden Knigth, Verónica Lynn

The Spy who Dumped Me (Ο Κατάσκοπος που με Παράτησε)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 06 Σεπτεμβρίου

Η Susanna Fogel, στη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία της μετά το "Life Partners" του 2014, έρχεται με μια κωμωδία δράσης, με σενάριο από την ίδια και τον David Iserson. Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος της ταινίας, "The Spy who Dumped Me", πρόκειται για παρωδία της ταινίας του James Bond, "The Spy Who Loved Me" του 1977, με πρωταγωνιστή τον Roger Moore.

Πλοκή: Η Audrey και η Morgan είναι δύο 30άρες κολλητές φίλες που ζουν στο Los Angeles και τελείως απρόσμενα βρίσκονται μπλεγμένες σε μία διεθνή συνομωσία όταν ο πρώην φίλος της Audrey εμφανίζεται στο διαμέρισμα τους με μία ομάδα αδίστακτων εκτελεστών να τον ακολουθεί. Εκπλήσσοντας ακόμα και τους ίδιους τους τους εαυτούς οι δύο κοπέλες ορμούν στην δράση καταστρώνοντας ένα σχέδιο για να σώσουν τον κόσμο ενώ τις αναζητούν στην Ευρώπη διάφοροί εκτελεστές αλλά και ένας γοητευτικός αλλά ύποπτος Άγγλος πράκτορας.

Cast: Mila Kunis, Kate McKinnon, Justin Theroux, Gillian Anderson, Hasan Minhaj, Ivanna Sakhno, Sam Heughan

Πηγαίνετε στην επόμενη σελίδα για τις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 13 Σεπτεμβρίου.

Κινηματογραφικός Οδηγός Σεπτεμβρίου - Εσείς ποιες θα δείτε

Ακολουθούν οι ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 13 Σεπτεμβρίου.

The Predator (Κυνηγός)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 13 Σεπτεμβρίου

Ο Shane Black των "Iron Man 3", Kiss Kiss Bang Bang" και "The Nice Guys", αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία της τέταρτης προσθήκης στο κινηματογραφικό franchise του Predator μετά τις ταινίες των 1987, 1990 και 2010. Στην παραγωγή επιστρέφει ο John Davis που είχε ρόλο παραγωγού στις πρώτες ταινίες, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο Black, που εδώ υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Fred Dekker, έπαιξε στην πρώτη ταινία του 1987.

Πλοκή: Ένας πρώην πεζοναύτης ανακαλύπτει την ύπαρξη της διαβόητης εξωγήινης φυλής Predator και αναγκάζεται να ηγηθεί της μάχης εναντίον τους. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο γιος του, ένα αυτιστικό παιδί που καταπιέζεται στο σχολείο, όμως είναι ζωτικής σημασίας για την αποστολή του πατέρα του, καθώς η ικανότητά του να μαθαίνει γρήγορα ξένες γλώσσες, θα αποδειχτεί ένα πολύτιμο εργαλείο.

Cast: Boyd Holbrook, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Jacob Tremblay, Yvonne Strahovski, Alfie Allen

The Equalizer 2

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 13 Σεπτεμβρίου

Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη ταινία, το "Equalizer 2" έρχεται ξανά δια χειρός Antoine Fuqua και με πρωταγωνιστή τον Denzel Washington. Το sequel, όπως και η πρώτη ταινία του 2014, βασίζεται στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά που έτρεξε από το 1985 μέχρι το 1989. Πρόκειται για το πρώτο sequel που σκηνοθετεί ο Fuqua σε δική του ταινία, όπως και την πρώτη φορά που ο Washington επιστρέφει να υποδυθεί ρόλο που έχει υποδυθεί και παλαιότερα.

Πλοκή: Αν έχεις ένα πρόβλημα και δεν υπάρχει κανείς να βοηθήσει, ο Robert McCall είναι ο άνθρωπος σου. Πρόκειται, άλλωστε, για τον ένα και μοναδικό Equalizer. Ο McCall βοηθά τους αδύναμους και τους καταπιεσμένους αποδίδοντας δικαιοσύνη. Αμείλικτα. Αλλά όταν το επικίνδυνο παρελθόν του έρθει στην επιφάνεια, θα χρειαστεί όλες του τις δεξιότητες για να βγει ζωντανός. Έχει έρθει η ώρα να βρεθεί αντιμέτωπος με άρτια εκπαιδευμένους δολοφόνους που δεν θα σταματήσουν πουθενά για να τον εξολοθρεύσουν.

Cast: Denzel Washington, Pedro Pascal, Ashton Sanders, Melissa Leo, Bill Pullman

Replicas

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 13 Σεπτεμβρίου

Το "Replicas" πρόκειται για ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας φιλμ, σκηνοθετημένο από τον Jeffrey Nachmanoff και γραμμένο από τους Chad St. John και Stephen Hamel.

Πλοκή: Ένας επιστήμονας γίνεται εμμονικός με την ιδέα να επαναφέρει την οικογένειά του στη ζωή, αφού την έχασε σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα.

Cast: Keanu Reeves, Alice Eve, Thomas Middleditch, Emily Alyn Lind, Emjay Anthony

Luis & the Aliens (Ο Λούης και οι Εξωγήινοι)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 13 Σεπτεμβρίου

Πλοκή: Τι θα έκανες αν ξαφνικά ερχόσουν πρόσωπο με πρόσωπο με έναν, ή μάλλον τρεις εξωγήινους; Σε αυτή την ξεκαρδιστική ιστορία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια, ένα μικρό αγόρι θα προσπαθήσει να λύσει τα προβλήματά του με τη βοήθεια των τριών θεότρελων νέων φίλων του… που τυχαίνει να μην είναι από τον δικό μας πλανήτη.

Cast: Callum Maloney, Paul Tylak, Dermot Magennis, Ian Coppinger

Three peaks (Στις Τρεις Κορυφές)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 13 Σεπτεμβρίου

Το "Three Peaks" πρόκειται για ένα δραματικό φιλμ Γερμανικής και Ιταλικής παραγωγής, σκηνοθετημένο και γραμμένο από τον Jan Zabeil. Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας στις Νύχτες Πρεμιέρας το 2017.

Πλοκή: Ο Ααρών θέλει να κάνει οικογένεια με τη φίλη του και τον 8χρονο γιο του, αλλά εκεί ψηλά στις κορυφές των Ιταλικών Άλπεων, στους Δολομίτες, οι προσπάθειές του να κερδίσει την αποδοχή του παιδιού μετατρέπονται σε επικίνδυνο παιχνίδι εξουσίας.

Cast: Bérénice Bejo, Alexander Fehling, Arian Montgomery

My Brilliant Divorce/Brillantissime (Ωραίο μου Διαζύγιο)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 13 Σεπτεμβρίου

Η εμπνευσμένη κωμωδία ενηλικίωσης βασίζεται στο επιτυχημένο θεατρικό έργο της Geraldine Aron, "My Brilliant Divorce". Η Michèle Laroque, φημισμένη και δημοφιλής Γαλλίδα πρωταγωνίστρια υποδύεται τον κεντρικό χαρακτήρα του έργου. Η ταινία είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Laroque καθώς ήδη από τον καιρό των παραστάσεων είχε σκεφτεί πως αυτή η ηρωίδα είναι κατεξοχήν κινηματογραφική. Η ίδια ανέλαβε τη συγγραφή του σεναρίου μαζί με τους συνεργάτες της, Benjamin Morgaine και Lionel Dutemple. Το κεντρικό τραγούδι της ταινίας, "J’ai les semelles qui collent" που συνέθεσε ο Γάλλος συνθέτης, Alex Beaupain, το ερμηνεύουν το ντουέτο μητέρας – κόρης σε ταινία και ζωή, Michèle Laroque και Oriane Deschamps, με τη δεύτερη να παίζει και στην ταινία την κόρη της κεντρικής ηρωίδας.

Πλοκή: Η Angela μοιάζει να ζει μια ονειρεμένη ζωή στην Νίκαια σε ένα όμορφο διαμέρισμα με τον αγαπημένο της σύζυγο και την έφηβη κόρη της. Την παραμονή των Χριστουγέννων όμως όλα μοιάζουν να καταρρέουν, όταν ο σύζυγός της ξαφνικά την εγκαταλείπει. Τότε η Angela αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή της. Ένα πραγματικό στοίχημα, καθώς θα πρέπει να το κατορθώσει σε πείσμα της νευρωτικής κολλητής της, της τυραννικής μητέρας της και του ψυχιάτρου της με τις πειραματικές μεθόδους θεραπείας. Η αισιόδοξη Angela ανανεώνει την προβληματική σχέση με την έφηβη κόρη της κι ανοίγει τα φτερά της στη νέα ζωή ως ελεύθερη γυναίκα πια, γεμάτη όρεξη για καινούργιες περιπέτειες. Η νέα ζωή της δείχνει να έχει πολλές υποσχέσεις πια. Αλλά και πολλές ανατροπές.

Cast: Michèle Laroque, Kad Merad, Rossy De Palma, Oriane Deschamps

The Catcher Was a Spy

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 13 Σεπτεμβρίου

Το "The Catcher Was a Spy" πρόκειται για ένα βιογραφικό, κατασκοπευτικό φιλμ αμερικάνικης παραγωγής, σκηνοθετημένο από τον Ben Lewin (Georgia, The Favour, the Watch and the Very Big Fish, Lucky Break), γραμμένο από τον Robert Rodat και βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Nicholas Dawidoff.

Πλοκή: Ο Moe Berg, ένας βετεράνος του μπέιζμπολ με 15 χρόνια εμπειρίας στον αθλητικό χώρο, γίνεται κατάσκοπος προσπαθώντας να ανατρέψει την Γερμανία από την προσπάθειά της να κατασκευάσει την πρώτη ατομική βόμβα.

Cast: Paul Rudd, Mark Strong, Sienna Miller, Jeff Daniels, Tom Wilkinson, Giancarlo Giannini, Hiroyuki Sanada, Guy Pearce, Paul Giamatti

Πηγαίνετε στην επόμενη σελίδα για τις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 20 Σεπτεμβρίου.

Κινηματογραφικός Οδηγός Σεπτεμβρίου - Εσείς ποιες θα δείτε

Ακολουθούν οι ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 20 Σεπτεμβρίου.

Johhny English Strikes Again (Ο Johnny English Ξαναχτυπά)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 20 Σεπτεμβρίου

Εφτά χρόνια μετά την τελευταία του ταινία, ο Johnny English επιστρέφει με την τρίτη του ταινία. Ο Ιρλανδός David Kerr, μετά από σειρές όπως το "Inside No. 9" και "That Mitchell and Webb Look", και τηλεταινίες όπως το "A Midsummer Night's Dream", αναλαμβάνει την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους για τη μεγάλη οθόνη. Η βρετανική κατασκοπευτική κωμωδία έρχεται σε σενάριο του William Davies, με τον θρυλικό Rowan Atkinson, ο οποίος επιστρέφει στον ρόλο του, να τελεί χρέη και παραγωγού.

Πλοκή: Μετά από μια επίθεση στον κυβερνοχώρο αποκαλύπτεται η ταυτότητα όλων των ενεργών μυστικών πρακτόρων της Βρετανίας. Ο Johnny English αναγκάζεται να επιστρέψει από τη σύνταξη για να βρει τον εγκέφαλο της επίθεσης

Cast: Rowan Atkinson, Olga Kurylenko, Ben Miller, Adam James, Emma Thompson, Pippa Bennett-Warner

Don’t worry he won’t get far on foot (Μην ανησυχείς, δε θα φτάσει μακριά με τα πόδια)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 20 Σεπτεμβρίου

Ο Gus Van Sant (Milk, Elephant, Good Will Hunting), τρία χρόνια μετά την τελευταία του ταινία "The Sea of Trees", έρχεται με μια δραματική κομεντί βασισμένη στα απομνημονεύματα του John Callahan, την οποία γράφει και σκηνοθετεί.

Πλοκή: Στον δύσβατο δρόμο προς την νηφαλιότητα, μετά από ένα ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή, ο John Callahan ανακαλύπτει τη θεραπευτική δύναμη της τέχνης, χρησιμοποιώντας τα τραυματισμένα χέρια του για να σχεδιάσει ξεκαρδιστικά, συχνά αμφιλεγόμενα, καρτούν, τα οποία του δίνουν μια νέα πνοή στη ζωή του.

Cast: Joaquin Phoenix, Rooney Mara, Jonah Hill, Jack Black

The House With the Clock in its Walls (Το Σπίτι με το Ρολόι στον Τοίχο)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 20 Σεπτεμβρίου

Το "The House with a Clock" πρόκειται για μια αμερικανική ταινία φαντασίας και τρόμου, από τον σκηνοθέτη Eli Roth (Hostel, Cabin Fever, Death Wish). Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Τζον Μπέλερς.

Πλοκή: Ένα νεαρό ορφανό αγόρι, ονόματι Lewis Barnavelt, βοηθάει τον μάγο θείο του να εντοπίσουν ένα ρολόι που έχει τη δύναμη να φέρει το τέλος του κόσμου.

Cast: Jack Black, Cate Blanchett, Kyle MacLachlan, Owen Vaccaro, Renée Elise Goldsberry, Sunny Suljic, Colleen Camp

Kin

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 20 Σεπτεμβρίου

Τα αδέρφια Jonathan και Josh Baker έρχονται στην πρώτη τους μεγάλου μήκους ταινία με ένα φιλμ δράσης κι επιστημονικής φαντασίας, γραμμένο από τον Daniel Casey και βασισμένο στην μικρή μήκους ταινία "Bag Man".

Πλοκή: Κυνηγημένοι από έναν εγκληματία που διψά για εκδίκηση, από ομοσπονδιακούς πράκτορες και μια ομάδα απόκοσμων στρατιωτών, ένας πρόσφατα αποφυλακισμένος και ο υιοθετημένος έφηβος αδερφός του, αναγκάζονται να τρέξουν να κρυφτούν, με μοναδική προστασία ένα μυστηριώδες όπλο αγνώστου προέλευσης.

Cast: Jack Reynor, Zoë Kravitz, Carrie Coon, Dennis Quaid, James Franco, Myles Truitt

A Simple Favor

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 20 Σεπτεμβρίου

Ο Paul Feig, περισσότερος γνωστός για τα "Ghostbusters 2016" , "The Heat", "Bridesmaids" και "Spy", επιστρέφει με μια ακόμα κωμωδία, τώρα στα πλαίσια του θρίλερ και του μυστηρίου. Το σενάριο γράφτηκε από την Jessica Sharzer, η οποία βασίστηκε στο ομώνυνο μυθιστόρημα του 2017, από την Darcey Bell.

Πλοκή: Η ταινία επικεντρώνεται σε τρεις χαρακτήρρες που ζουν σε μια μικρή πόλη: μια μαμά μπλόγκερ, η καλύτερή της φίλη που εξαφανίζεται ξαφνικά και ο σύζυγό της. Προδοσίες, ανατροπές, νεκρά πτώματα και μια επαναλαμβανόμενη απορία: ποιος εξαπατάει ποιον.

Cast: Anna Kendrick, Blake Lively, Henry Golding, Andrew Rannells

In This Land Nobody Knew How to Cry (Σ' αυτήν τη Χώρα Κανείς δεν Ήξερε να Κλαίει)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 20 Σεπτεμβρίου

Ο Γιώργος Πανουσόπουλος έρχεται με τη νέα του ταινία η οποία ετοιμάζεται να κα΄νει πρεμιέρα στις Νύχτες Πρεμιέρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος της ταινίας είναι παρμένος μέσα από τους στίχους του «Ητανε, λέει» του Ακη Πάνου και ότι τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στην Ικαρία, όπου ο σκηνοθέτης «θέτει, ανέμελα και μεθοδικά μαζί, τις βάσεις για να ζήσουν οι ήρωές του ελεύθεροι. Με φόντο το Αρμενάκι, όπου κανείς δεν ήξερε να κλαίει, οι χαρακτήρες της ιστορίας ξεδιπλώνονται, φιλοσοφούν, γλεντάνε και ερωτεύονται την ίδια τη ζωή με πρωτόγνωρο πάθος». (Ellas News)

Πλοκή: Ένας Ευρωπαίος αξιωματούχος, ο Φέλιξ έρχεται με τη βοηθό του, την Αύρα στο Αρμενάκι για να εξετάσει «δυνατότητες επενδύσεων»! Εκεί βιώνει πρωτόγνωρες για αυτόν καταστάσεις και ερωτεύεται μια δυναμική χήρα, τη Χρύσα (Φωτεινή Τσακίρη), ενώ η Αύρα συναντάει τον παλιό και ανεκπλήρωτο έρωτά της, έναν Ιταλό αρχιτέκτονα, τον Βιτόριο (Μπάμπης Χατζηδάκης), που ως Βίκτορας πια είναι ο δάσκαλος του νησιού εδώ και δέκα χρόνια.

Cast: Serge Requet Barville, Μαργαρίτα Πανουσοπούλου, Φωτεινή Τσακίρη, Μπάμπης Χατζηδάκης, Βαλέρια Χριστοδουλίδου, Θάνος Πρίτσας, Σταύρος Μερμήγκης, Γιάννης Χατζηγιάννης

Πηγαίνετε στην επόμενη σελίδα για τις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 27 Σεπτεμβρίου.

Κινηματογραφικός Οδηγός Σεπτεμβρίου - Εσείς ποιες θα δείτε

Ακολουθούν οι ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 29 Σεπτεμβρίου.

Bel Canto

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 29 Σεπτεμβρίου

O Paul Weitz των "About a Boy", "Being Flynn" και "In Good Company", έρχεται φέτος με ένα δραματικό φιλμ, με σενάριο που ανέλαβε ο ίδιος μαζί με τον Anthony Weintraub. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ann Patchett.

Πλοκή: Μια παγκοσμίου φήμης τραγουδίστριας της όπερας, βρίσκεται ξαφνικά όμηρος όταν καλείται να τραγουδήσει για έναν πλούσιο βιομήχανο στην Νότια Αμερική.

Cast: Julianne Moore, Ken Watanabe, Sebastian Koch, Christopher Lambert

Peppermint

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 29 Σεπτεμβρίου

To "Peppermint" πρόκειται για ένα θρίλερ δράσης σκηνοθετημένο από τον Pierre Morel (The Gunman) και γραμμένο από τον Chad St. John (Replicas, London Has Fallen).

Πλοκή: Η ταινία επικεντρώνεται σε μια μητέρα που δεν έχει πλέον τίποτα να χάσει κι έτσι τώρα είναι έτοιμη να κυνηγήσει τους ανθρώπους που της κατέστρεψαν τη ζωή.

Cast: Jennifer Garner, John Gallagher Jr.,John Ortiz, Method Man

Blackkklansman (Η Παρείσφρηση)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 29 Σεπτεμβρίου

O Spike Lee (Malcolm X, 25th Hour, Jungle Fever) έρχεται φέτος με μια δραματική κομεντί, η οποία μάλιστα έκανε αίσθηση στο φετινό Φεστιβάλ Καννών, αποσπώντας το Μεγάλο Βραβείο. Το σενάριο ήρθε από τους Charlie Wachtel, David Rabinowitz, Kevin Willmott και τον ίδιο τον Lee, ενώ βασίστηκε στα απομνημονεύματα του Ron Stallworth, ονόματι "Black Klansman".

Πλοκή: Στις αρχές της δεκαετίας του '70, μιας εποχής ιδιαίτερων κοινωνικών αναταραχών μαίνεται ο αγώνας για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο Ρον Στάλγουορθ (Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον) γίνεται ο πρώτος Αφρο-Αμερικανός αστυνομικός στο τμήμα του Κολοράντο Σπρινγκς, αλλά η άφιξή του γίνεται δεκτή με σκεπτικισμό από τους συναδέλφους του και εκδηλώνεται ανοιχτά εχθρική διάθεση απέναντί του. Χωρίς να πτοείται, ο Στάλγουορθ καταφέρνει και αποκτά όνομα κάνοντας τη διαφορά στην κοινότητά του. Με θάρρος ξεκινά μια δύσκολη αποστολή: να μπει στους κόλπους της Κου Κλουξ Κλαν και να την ξεσκεπάσει. Προσποιούμενος πως είναι ρατσιστής εξτριμιστής, ο Στάλγουορθ επικοινωνεί με την ομάδα και σύντομα γίνεται μέλος του πλέον υψηλού ιεραρχικά κύκλου της. Κατορθώνει και δημιουργεί και φιλική σχέση με το Μεγάλο Σοφό της Κουξ Κλουξ Κλαν, τον Ντέιβιντ Ντιούκ (Τόπερ Γκρέις) που εκτιμά την αφοσίωσή του στην προαγωγή της Λευκής Αμερικής. Ενώ η μυστική έρευνα γίνεται όλο και πιο περίπλοκη, ο συνεργάτης του Στάλγουορθ, ο Φλιπ Ζίμερμαν (Άνταμ Ντράιβερ) υποδύεται τον Ρον στις προσωπικές συναντήσεις με τα μέλη της ομάδας μίσους, αποκτώντας από μέσα ενημέρωση για τα φονικά σχέδιά της. Μαζί, ο Στάλγουορθ και ο Ζίμερμαν κατορθώνουν να διαλύσουν την οργάνωση, της οποίας η πραγματική πρόθεση είναι να μεταδώσουν όλο και ευρύτερα τη βίαιη ρητορική της.

Cast: John David Washington, Adam Driver, Laura Harrier, Topher Grace

Smallfoot (Ο Μικροπόδαρος)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 29 Σεπτεμβρίου

Η σκηνοθεσία τηςνεας μουσικής ταινίας κινουμένων σχεδίνων "Ο Μικροπόδαρος" είναι του Κάρεϊ Κερκπάτρικ, βραβευμένου με το Annie Award για την ταινία "Πέρα από το Φράχτη" και υποψήφιου για Βραβείο Annie για τα σενάρια των ταινιών "Οι Κότες το Σκασαν" και "Ο Τζίμης και το Γιγαντοροδάκινο".

Πλοκή: Ένα νεαρό και έξυπνο Γέτι ανακαλύπτει κάτι που πίστευε πως δεν υπήρχε – έναν άνθρωπο. Τα νέα για τον Μικροπόδαρο του φέρνουν δόξα και μια ευκαιρία να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του. Επίσης, αναστατώνει την κοινότητα των Γέτι για το τι άλλο θα μπορούσε να υπάρχει στον κόσμο πέρα από το χιονισμένο τους χωριό, σε μια ζωηρή περιπέτεια για τη φιλία, το κουράγιο και την χαρά της ανακάλυψης.

Cast: Channing Tatum, James Corden, Zendaya, Common, LeBron James, Gina Rodriguez, Danny DeVito, Yara Shahidi, Ely Henry, Jimmy Tatro
* Η ταινία θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας μεταγλωττισμένη και με υπότιτλους.

What Will People Say (Τι Θα Πει ο Κόσμος)

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 29 Σεπτεμβρίου

Το "What Will People Say" πρόκειται για ένα δραματικό φιλμ με διεθνή παραγωγή, σκηνοθετημένο και γραμμένο από την Iram Haq, η οποία επιστρέφει τέσσερα χρόνια μετά το ντεμπούτο της το 2014 με το "I Am Yours". Η ταινία, η οποία γυρίστηκε στην Ινδία παρόλο που διαδραματίζεται στο Πακιστάν, έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο το 2017.

Πλοκή: Η δεκαεξάχρονη Nisha ζει μια διπλή ζωή. Στο σπίτι με την οικογένειά της είναι μια τέλεια κόρη από το Πακιστάν, αλλά όταν είναι έξω με τις φίλες της είναι μια κανονική έφηβη από την Νορβηγία. Όταν ο πατέρας την πιάσει στο κρεβάτι με το αγόρι της, οι δύο κόσμοι της Nisha θα συγκρουστούν.

Cast: Maria Mozhdah, Adil Hussain, Ekavali Khanna, Rohit Saraf

Ποιες ταινίες σάς έκαναν το κλικ;

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece The Front Runner - Trailer #1 To Κογιότ παραφυλάει στην νέα animated ταινία της Warner Bros. Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 20/08 - 26/08

Πηγή: IGN Greece

Keywords
δειτε, οδηγος, iron man 3, τελος του κοσμου, lion king, ewan mcgregor, δον κιχώτης, keanu reeves, winona ryder, mad men, james bond, los angeles, justin theroux, iron man, yvonne strahovski, denzel washington, νυχτες πρεμιερας, johnny english, rowan atkinson, emma thompson, joaquin phoenix, rooney mara, jack black, cate blanchett, james franco, julianne moore, lebron james, english, δραση, sequel, ign, foster, fiction, quantum, disney, mccarthy, Johnson, winnie, tree, james, lion, king, mcgregor, ford, franchise, creation, jonas, hope, don, cervantes, λας, adam, olga, brother, nick, fidelity, ροκ, σταρ, rose, wedding, ryder, dracula, pippa, lee, mad, men, couple, anna, hendrix, νέα, venice, spy, life, david, audrey, morgan, justin, black, iron, kiss, nice, john, rhodes, key, jacob, denzel, washington, pedro, melissa, leo, bill, φιλμ, jeffrey, eve, paul, alexander, θεατρο, νικαια, georgia, watch, big, fish, lucky, sienna, guy, johnny, dream, william, atkinson, emma, worry, gus, sea, joaquin, phoenix, rooney, hill, jack, house, clock, fever, owen, josh, dennis, ghostbusters, heat, bridesmaids, bell, henry, land, βασεις, χατζηδακης, sebastian, koch, london, fallen, jennifer, spike, laura, award, lebron, people, facebook, twitter, front, runner, warner, bros, τελη κυκλοφοριας, βιογραφικο, εξωγηινοι, χατζηγιαννης, Γόνδολες της Βενετίας, gary moore, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, www.facebook.com, Καλή Χρονιά, live, η ημέρα της γης, Ημέρα της μητέρας, τελη κυκλοφοριας 2013, βομβα mall, αλλαγη ωρας 2013, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, αποχωρηση survivor, αστυνομικο τμημα, ητανε μια φορα, ξανα, cervantes, rowan atkinson, rooney mara, yvonne strahovski, ign, βγαινουν, φεστιβαλ κινηματογραφου, johnny english, αφισες, γερμανια, γυναικα, δουλεια, ηθοποιοι, θαρρος, θριλερ, ικαρια, ινδια, ισπανια, λονδινο, μητερα, οθονες, οικονομια, ομηρος, ρουμανια, ρωμη, σταρ, τα νεα, ταινιες, φιλια, ωρα, ewan mcgregor, ford, gus, james, kiss, lucky, owen, people, rhodes, runner, αγαπη, αβανα, αρθρο, αξιζει, αμερικη, ανθρωπινα δικαιωματα, ανθρωπος, ατομικη βομβα, ατυχημα, αυρα, άφιξη, αφορμη, αφοσίωση, βατικανο, βγαινει, εβδομαδες, βετερανος, βιβλιο, βοηθεια, βομβα, βραδυ, βρειτε, βρισκεται, γινεται, γοητευτικος, γουινι, γυρισματα, δασκαλος, δασος, διευθυνση, δυναμη, διψα, δικη, δειχνει, δοξα, δον κιχώτης, ευκαιρια, ειπε, υπαρχει, εβδομαδα, ενημερωση, επιθυμια, ερευνα, ερχεται, ερχονται, ευρωπη, εξυπνο, ζωη, ιδεα, ιδια, ιδιο, ηλικια, ηρωες, ησυχια, η φωνη, θειο, φιλμ, κογιοτ, κοστουμια, κουβα, κωμωδια, λας, λας βεγκας, μακρια, μαμα, μελι, μικρο, μορφη, μπορειτε, μυθιστορημα, νηφαλιοτητα, νυφη, νορβηγια, νοτια αμερικη, ξενοδοχειο, ομαδα, οθονη, οικογενεια, ονομα, οντας, παιδι, παθος, πακισταν, πεισμα, πνοη, ροη, πορτογαλια, προβληματα, πρωι, ρητορικη, ροκ, ρολοι, ρολο, σειρες, σεντονια, σεναριο, συγκεκριμενα, συζυγο, συνεχεια, συντομα, συνταξη, σειρα, σκηνοθεσια, σπιτι, σχεδια, σχεδιο, σχολειο, ταυτοτητα, τιγρης, τμημα, το αγορι, τοροντο, τρια, τριτη, τιτλος, φαντασματα, φαντασια, φεστιβαλ, φοιτητης, φοβος, φοντο, φτερα, φωνη, φορα, χηρα, χρονικα, χαρα, ψευδαισθησεις, ωρες, atkinson, αγορι, αγωνας, award, alexander, anna, απλυτα, adam, audrey, bell, βηματα, bill, black, big, cate blanchett, sequel, clock, guy, denzel washington, dennis, δικαιωματα, disney, denzel, don, david, wedding, eve, εκδικηση, emma, emma thompson, ερωτευμενοι, ετοιμη, fever, fidelity, fish, phoenix, foster, franchise, front, γαμπρος, jack, γλωσσες, john, house, henry, hendrix, hill, joaquin phoenix, joaquin, hope, ηρωας, χωρα, english, watch, jack black, jacob, james franco, james bond, justin, jeffrey, johnny, jonas, julianne moore, justin theroux, jennifer, josh, keanu reeves, key, koch, κοτες, κρεβατι, laura, lebron james, lebron, lee, leo, land, london, nick, los angeles, mccarthy, mcgregor, melissa, men, μοιαζει, morgan, nice, paul, olga, washington, ουγκο, pedro, παιχνιδι, pippa, πληροφοριες, rooney, rose, ryder, sebastian, sienna, spike, spy, θανος, venice, william, winnie, worry, warner, winona ryder, bros, χερια, sea, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα