Με οδηγό το αήττητο σερί

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα σε ό,τι αφορά στην παραμονή του στη Super League και την επόμενη σεζόν. Βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος του βαθμολογικού πίνακα και πρέπει να βάλει δύο ομάδες από κάτω τις επόμενες δύο αγωνιστικές για να αποφύγει οποιαδήποτε περίπτωση υποβιβασμού. Αυτό κάνει τους "μπλε" να αναζητούν οπωσδήποτε βαθμούς σήμερα (21/4) απέναντι στον βαθμολογικά αδιάφορο Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη.

Οδηγός για
τον ΠΑΣ Γιάννινα σε αυτή την προσπάθεια είναι το αήττητο σερί των έξι αγώνων πρωταθλήματος, ανεξαρτήτως έδρας, κόντρα στους "κυανέρυθρους". Οι Νεοσμυρνιώτες νίκησαν τελευταία φορά την ομάδα της Ηπείρου στις 28/11/2015, εντός έδρας, με σκορ 2-0. 'Έκτοτε, για το πρωτάθλημα ο ΠΑΣ έχει 3 νίκες σε 6 αγώνες και οι άλλοι τρεις ήρθαν ισόπαλοι. Μάλιστα, οι Γιαννιώτες στα τελευταία δύο κόντρα στον Πανιώνιο, κατά σειρά εκτός κι εντός έδρας, μέτρησαν ισάριθμες νίκες.

Ξέχωρα από τα παραπάνω, πάντως, ο Πανιώνιος έχει 13 νίκες εντός έδρας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες έχουν 3 νίκες εκτός έδρας, ενώ άλλα 7 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα ανάμεσα στις δύο ομάδες στο "σπίτι" του Πανιώνιου.
Keywords
Τυχαία Θέματα