Με νέο πρόσωπο θα συνεχίσει η 3η σεζόν του "American Gods"

Ουάου!

Το Starz, το κανάλι στο οποίο προβάλλεται το "American Gods", ανανέωσε τη σειρά για 3η σεζόν, λίγο μετά την πρεμιέρα του 2ου κύκλου, και θα φέρει ένα νέο πρόσωπο στη θέση του showrunner, αυτό του Charles “Chic” Eglee (Hemlock Grove, The Walking Dead, Dexter, The Shield κ.α.), σύμφωνα με το The Wrap.

"Το κοινό θα συνεχίζει να προσκυνά το ‘American Gods’ και είμαστε

χαρούμενοι που ανακοινώνουμε σε όλους τους πιστούς ότι η σειρά θα συνεχιστεί", είπε ο Carmi Zlotnik, Πρόεδρος Προγράμματος του Starz. "Με τον Chic στο τιμόνι, την πολύτιμη διορατικότητα και τις συνεισφορά του Neil Gaiman και το απίθανο ταλέντο του αφοσιωμένου cast και crew, ξέρουμε ότι η σειρά θα συνεχίσει να προσφέρει το θέαμα που υποσχέθηκε το μυθιστόρημα".

Να υπενθυμίσουμε ότι η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Neil Gaiman, ο οποίος είναι και εκτελεστικός παραγωγός στην σειρά.

"Είμαι χαρούμενος που το ‘American Gods’ ανανεώθηκε και για 3η σεζόν και ακόμα πιο χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον Chic Eglee", είπε ο Gaiman σε δήλωσή του. "Ο Chic είναι ο καλύτερος συνεργάτης. Συνεργαζόμαστε εδώ και εβδομάδες στη διαμόρφωση της 3ης σεζόν και χαίρομαι που θα καθίσει στο τιμόνι του 'American Gods'. Ευχαριστώ Fremantle, Starz και Amazon για την πίστη σας στη σειρά, και Bryan, Michael και Jesse που τη φέρατε έως εδώ, σε όλο το cast και το συνεργείο crew και πάνω απ' όλα στους θεατές. Η αγάπη τους για τους χαρακτήρες μας έφτασε σε αυτό το σημείο και θα μας πάμε στο επόμενο κεφάλαιο".

Η δραματική σειρά αποτελείται από επεισόδια της μίας ώρας και ακολουθεί τον πόλεμο μεταξύ των Παλιών και Νέων Θεών. Οι πρώτοι χάνουν πιστούς, καθώς όλοι έχουν στραφεί σε θεούς που αντικατοπτρίζουν τη μοντέρνα κοινωνία, όπως τα χρήματα, την τεχνολογία, τα ΜΜΕ, τη διασημότητα και τα ναρκωτικά.

Στη 2η σεζόν βλέπουμε τη μάχη να φτάνει σε κρίσιμο σημείο, καθώς θεοί και άνθρωποι συγκρούονται. Ο Mr. World (Crispin Glover) σχεδιάζει την εκδίκησή του, ενώ ο Shadow (Ricky Whittle) και ο Wednesday (Ian McShane) προσπαθούν να πείσουν τους Παλιούς Θεούς να πολεμήσουν.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Bryan Fuller και Michael Green. Showrunner γι' αυτήν την σεζόν δεν είναι ούτε ο Jesse Alexander, μετά την αποχώρηση του λόγω δημιουργικών διαφορών, ενώ οι Craig Cegielski, Stefanie Berk, David Slade και Adam Kane είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Πρωταγωνιστούν οι Ricky Whittle, Emily Browning, Crispin Glover, Bruce Langley, Yetide Badaki, Pablo Schreiber και Ian McShane. Η Gillian Anderson κατείχε ρόλο στη σειρά, αλλά αποχώρησε έπειτα από την αποχώρηση των αρχικών showrunner Bryan Fuller και Michael Green, λόγω δημιουργικών διαφορών.

Η σειρά προβάλλεται αυτόν τον καιρό. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις ακυρώσεις της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

IGN Greece Μάθαμε πότε θα επιστρέψουν οι θεοί του "American Gods" για 2η σεζόν
Keywords
Τυχαία Θέματα