Θέλει να γυρίσει στα παλιά... η Σεβίλλη

Ο Μόντσι στα γραφεία... ο Καπαρός στον πάγκο! Η Σεβίλλη αποκλείστηκε στο Europa League, ο κόουτς Ματσίν αποχώρησε και η λύση ήταν δεδομένη... Μόντσι και Καπαρός θα συνεργαστούν ξανά!

Μετά την αποχώρησή του από την Ρόμα αλλά και τις φήμες που ακολούθησαν για ταξίδι στην Αγγλία για λογαριασμό της Άρσεναλ... ο Μόντσι βρέθηκε στην Ισπανία. Κάμερες τον εντόπισαν στην Σεβίλλη και μια μικρή αναζήτηση από τα Ισπανικά
μέσα ενημέρωσης αποκάλυψε συμφωνία με την ομάδα της Ανδαλουσίας για να αναλάβει ξανά τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή μια διετία μετά την αποχώρησή του. Παράλληλα στον πάγκο θα επιστρέψει ο έμπειρος Χοακίν Καπαρός μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής του συλλόγου!

Solo eso..... que a la vez es mucho

Buen sábado!!! pic.twitter.com/6IbcBbLrC4

— Monchi (@leonsfdo) March 16, 2019

"Η καρδιά δεν ξεχνά ποτέ το μέρος που άφησε τα καλύτερα κομμάτια της" έγραψε στο twitter του ο Μόντσι και όλα δείχνουν έτοιμα για την μεγάλη επιστροφή... επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του ξεχνώντας τις μέτριες έως κακές σχέσεις με τον πρόεδρο, την κριτική του κόσμου όταν αποχώρησε αλλά και την σπουδαία πρόταση που είχε για να πάει να συναντήσει το φιλαράκι του... τον Ουνάι Έμερι στην Άρσεναλ!
Keywords
Τυχαία Θέματα