Η DC αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Superman: Year One

Μια νέα ιστορία για τον Man of Steel.

Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες της Black Label της DC απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας. Η DC ανακοίνωσε ότι το "Superman: Year One" των Frank Miller και John Romita Jr. θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2019.

Όπως το "Batman: Damned", το "Superman: Year One" θα κυκλοφορήσει στην μορφή τριών τευχών κι αργότερα σε paperback volume. Η σειρά θα κυκλοφορεί κάθε δεύτερο

μήνα, που σημαίνει ότι το τεύχος #2 θα βγει Αύγουστο και το #3 τον Οκτώβριο. Η ολοκληρωμένη συλλογή θα κυκλοφορήσει Νοέμβριο.

Μπορείτε να δείτε όλα τα εξώφυλλα παρακάτω:

Το "Superman: Year One" είναι η νεώτερη ιστορία που εξερευνά εκ νέου την προέλευση του Ανθρώπου από Ατσάλι μέσω μιας νέας οπτικής γωνίας. Αυτό που το κάνει άξιο προσοχής όμως είναι η νέα συνεργασία των Miller και Romita, που προηγουμένως είχαν δώσει νέα πνοή στον Matt Murdock στο "Daredevil: The Man Without Fear".

Η σειρά είχε ανακοινωθεί αρχικά στο SDCC2017, πριν ξανακάνει την εμφάνιση της ως κομμάτι της DC Black Label στο SDCC2018. Άλλα βιβλία των εκδόσεων που περιμένουμε είναι τα "Batman: Last Knight on Earth" των Scott Snyder και Greg Capullo, και "Wonder Woman: Historia" των Kelly Sue DeConnick και Phil Jimenez.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Κυκλοφορεί το 7ο τεύχος του Mπλε Κομήτης Η Justice League συναντά τον Black Hammer στο 'Hammer of Justice' ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα αντίτυπο από το Επικές Περιπέτειες Conan

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα