Με νέα φτερά πετά το "Lucifer" στην τέταρτη σεζόν

H αφοσίωση του κοινού ανταμείφθηκε.

Το κοινό μίλησε και οι προσευχές του εισακούστηκαν. Το "Lucifer" αναμένεται να επιστρέψει δυναμικά για τέταρτη σεζόν.

Τα νέα μάς φέρνει το TVLine από το οποίο μαθαίνουμε πως το Netflix έκλεισε συμφωνία με την Warner Bros. με την οποία

δίνει νέα ανάσα πνοής στην ιστορία που απροσδόκητα κόπηκε από το FOX. Και αν και το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τον Tom Ellis σε δύο επιπρόσθετα επεισόδια, αυτό δεν άλλαξε ότι η τρίτη σεζόν έκλεισε αφήνοντας την ιστορία χωρίς κατηγορηματική κατάληξη.

Πιο συγκεκριμένα η δημοφιλής πλατφόρμα προβολών αποφάσισε να παραγγείλει μια τέταρτη σεζόν 10 επεισοδίων. Ο Ellis είχε μείνει σταθερά αισιόδοξος για την εύρεση νέας τηλεοπτικής στέγης για τη σειρά έχοντας δηλώσει ότι "Δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι σε κανέναν επειδή πάρα πολλά πράγματα πρέπει να ευθυγραμμιστούν. Όμως δεν είχα ελπίδα και έχω ελπίδα τώρα. Όσο υπάρχει ελπίδα θα συνεχίσουμε να πολεμάμε. Γιατί αυτό πιστεύω ότι το κοινό μας θα ήθελε να κάνουμε".

Το FOX προέβη στην ακύρωση της σειράς βασιζόμενο στα νούμερα θεαματικότητας όμως η θερμή ανταπόκριση του κοινού που ξεκίνησε ολόκληρη καμπάνια με τίτλο #SaveLucifer ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακή.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναλυτικότερες πληροφορίες καθώς oι εκπρόσωποι των Fox και Warner Bros. δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη δήλωση. Μέχρι να μάθουμε όμως περισσότερες λεπτομέρειες ο αναλυτικός τηλεοπτικός οδηγός του IGN Greece θα σας δώσει ιδανικές προτάσεις όπου μπορείτε να επενδύσετε τον χρόνο σας.

Read more on [SITE_NAME]Παράταση ζωής για το "Lucifer"Μάθαμε τον λόγο ακύρωσης του "Lucifer"SDCC 2017: Sizzle reel και μία προσθήκη στο cast με αέρα "Superman" για το "Lucifer"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα