Χωρίς showrunners το "Star Trek: Discovery" εν μέσω παραγωγής του δεύτερου κύκλου

Το διάστημα αποδεικνύεται αφιλόξενο.

To "Star Trek: Discovery" περνά για δεύτερη αλλαγή showrunner, έχοντας ολοκληρώσει την προβολή της πρώτης σεζόν του στο CBS All Access τον Φεβρουάριο που μας πέρασε.

Όπως μαθαίνουμε από το The Hollywood Reporter, οι εκτελεστικοί παραγωγοί Gretchen Berg και Aaron

Harberts αποχώρησαν όχι λόγο δημιουργικών διαφορών αλλά λόγω θεμάτων με την "ηγεσία και την ροή" ανάμεσα στους showrunners και το προσωπικό.

Τη θέση τους θα αναλάβει ο εκτελεστικός παραγωγός Alex Kurtzman που αποτελεί μέρος της παραγωγικής ομάδας από την αρχή της σειράς και εκτέλεσε επίσης χρέση σεναριογράφου και παραγωγού στο "Star Trek" και "Star Trek: Into Darkness" του J.J. Abrams. O Κurtzman επίσης θα επιβλέπει το writers room για το υπόλοιπο της παρούσης σεζόν.

Σε ανακοίνωση του η CBS Television Studios δηλώνει: "Κάναμε κάποιες αλλαγές παραγωγών στο 'Star Trek: Discovery'. Η σειρά θα συνεχίσει κάτω από το δημιουργικό όραμα και την αρχηγία του εκτελεστικού παραγωγού και συνδημιουργού Alex Kurtzman. Το Discovery παραμένει σταθερό στην πορεία του για τη δεύτερη σεζόν του το 2019 με νέες και συνεχιζόμενες ιστορίες που θα χτιστούν πάνω στην επιτυχημένη του πρώτη σεζόν".

Πηγές αναφέρουν ότι οι Berg και Ηarberts ξεπέρασαν τον προβλεπόμενο προϋπολογισμό για το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου και φέρονται να γίνονταν "σταδιακά ολοένα και πιο κακοποιητικοί προς το σεναριογραφικό προσωπικό του Discovery. Σύμφωνα με φήμες ο Harberts φέρεται να έγειρε πάνω από το τραπέζι για να φωνάξει υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς σε ένα μέλος του προσωπικού της παραγωγής".

Ο Harberts φέρεται επίσης να απείλησε το προσωπικό για να μην αποκαλύψουν τα θέματα που αντιμετώπιζαν κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

Πέρα από την αποχώρηση των showrunners μαθαίνουμε ότι ούτε ο εκτελεστικός παραγωγός Akiva Goldsman πρόκειται να επιστρέψει στη σειρά. Ο Goldman σκηνοθέτησε το κλείσιμο της πρώτης σεζόν αλλά φέρεται να είχε προσωπικότητα και ύφος που ερχόταν σε σύγκρουση με αυτό του υπόλοιπου προσωπικού.

Ευτυχώς για τους λάτρεις τη σειράς, πρόκειται να κάνει ένα προγραμματισμένο διάλειμμα από την παραγωγή μετά την ολοκλήρωση του πέμπτου επεισοδίου που θα επιτρέψει στον Kurtzman να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα χωρίς επιπρόσθετες καθυστερήσεις στην παραγωγή. Τα πρώτα πέντε επεισόδια του δεύτερου κύκλου έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί με τους Berg και Harberts να διατηρούν την αναφορά στο πρόσωπό τους για τη συμμετοχή τους στην διαδικασία.

Ο προηγούμενος showrunner, Bryan Fuller είχε επίσης διαφωνίες με το CBS, σχετικά με πολλαπλές πτυχές της σειράς και του ζητήθηκε να αποχωρήσει τον Οκτώβριο του 2016.

Μέχρι τη δεύτερη σεζόν ο αναλυτικός τηλεοπτικός οδηγός του IGN Greece θα σας δώσει πολυάριθμες προτάσεις για να γεμίσετε το τηλεοπτικό σας πρόγραμμα. Read more on [SITE_NAME]Επιστροφή στις πρωτότυπες στολές για το "Star Trek: Discovery"Νομικός είναι ο λόγος πίσω από τις συνεχόμενες μεταμορφώσεις του EnterpriseΝέος καπετάνιος στο "Star Trek: Discovery"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα