Με εξασφαλισμένα δύο κεντρικά ονόματα συνεχίζει το "Narcos: Mexico"

Η δεύτερη σεζόν στη φάση της παραγωγής.

Ο Félix Gallardo (Diego Luna) θα είναι σίγουρα παρόν στη δεύτερη σεζόν του "Narcos: Mexico" και φέρνει μαζί του και τον αφηγητή, Scoot McNairy, όπως μεταφέρει το Variety.

Ο τέταρτος κύκλος του "Narcos" ήρθε με τον τίτλο "Narcos: Mexico" και επανέφερε την ιστορία στην αρχή των γεγονότων. Ο νεώτερος τίτλος παρέμεινε, κάνοντας τον μία ξεχωριστή σειρά, η οποία θα έχει και δεύτερη σεζόν, ή αλλιώς πέμπτη για το franchise συνολικά.

Εκτός από τους Michael Pena (The Martian, Ant-Man)

και Luna (Rogue One: A Star Wars Story), στην τέταρτη/πρώτη σεζόν είδαμε τους Aaron Staton (Ray Donovan, Mad Men), Alejandro Edda (American Made, Fear the Walking Dead) και τον Jose Maria Yazpik στον ρόλο τους ως Amado Carrillo Fuentes. Ο José Padilha (RoboCop) και ο Eric Newman (Children of Men) παρέμειναν ως εκτελεστικοί παραγωγοί.

Η σύνοψη της σεζόν περιέγραφε την υπόθεση, η οποία τοποθετήθηκε στη δεκαετία του '80.

"Το 'Narcos: Mexico' θα εξερευνά την καταγωγή του πολέμου των ναρκωτικών που διαδραματίζεται στις μέρες μας, πηγαίνοντας στην αρχή της ιστορίας. Θα δούμε τότε που το Μεξικάνικο εμπόριο αποτελούνταν από μικρές ανοργάνωτες ομάδες. Θα γίνουμε μάρτυρες της ανόδου του Guadalajara Cartel την δεκαετία του '80 καθώς ο Félix Gallardo (Diego Luna) παίρνει τα ηνία για να χτίσει μια αυτοκρατορία. Όταν ο πράκτορας της DEA, Kiki Camarena (Michael Peña) μετακομίζει με την γυναίκα του και τον γιο του από την Καλιφόρνια στην Γκουανταλαχάρα για μια νέα θέση, ανακαλύπτει ότι η θέση του είναι πιο απαιτητική από αυτό που είχε φανταστεί. Καθώς ο Kiki μαζεύει πληροφορίες για τον Félix και μπλέκεται όλο και περισσότερο στην υπόθεση, μια τραγική αλυσίδα από γεγονότα θα αρχίσει να περιπλέκεται, η οποίο θα επηρεάσει το εμπόριο ναρκωτικών και τον πόλεμο που θα ακολουθήσει."

Η δεύτερη/πέμπτη σεζόν βρίσκεται ήδη στη φάση της παραγωγής. Αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα επιστρέψει για να προβληθεί στην πλατφόρμα του Netflix. Ενδεικτικά, ο τελευταίος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΑπογειώθηκε η εφαρμογή του Netflix τον ΝοέμβριοTo "Between Two Ferns With Zach Galifianakis" γίνεται ταινία στο NetflixΣτα χρονικά η χριστουγεννιάτικη ταινία Kurt Russell/Netflix με εκατομμύρια προβολές

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα