Το cast του "Black Mirror" υποδέχεται τραγουδίστρια της ποπ σκηνής

Ελάχιστες οι πληροφορίες για τον ρόλο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια τηλεοπτική σειρά θα συμπεριλάβει στο cast της ένα πρόσωπο από τη μουσική βιομηχανία. Η Lady Gaga είχε κεντρικό ρόλο στο "American Horror Story: Hotel", η Miley Cyrus, όμως, θα εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο του "Black Mirror".

Το THR αναφέρει πως η Cyrus θα κάνει μία guest εμφάνιση

στην 5η σεζόν της σειράς, η οποία ανανεώθηκε πριν από μερικούς μήνες. Η τραγουδίστρια δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ρόλο της, πέρα του ότι θα υποδυθεί έναν "δυναμικό ρόλο" ο οποίος "έχει αρκετές διαφορετικές πλευρές".

Για τη συμμετοχή της στη σειρά δήλωσε απλώς ότι, "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για όποιον το δει", και επιπλέον, "Τη στιγμή που λέω πως δεν θέλω να ξανακάνω κάτι, ξαφνικά είμαι εκεί".

Όσον αφορά τα πιο ιδιαίτερα επεισόδια που ετοιμάζεται να φέρει η καινούργια σεζόν, νωρίτερα μάθαμε για ένα που θα αφήνει τη μοίρα των χαρακτήρων στα χέρια των θεατών. Η ιδέα αυτή αποτελεί ένα ευρύτερο εγχείρημα του Netflix, και το "Black Mirror" θα κάνει απλώς την αρχή.

Η σειρά αντλεί πηγή έμπνευσης από ένα μεγάλο εύρος θεμάτων ανάμεσά στα οποία έχουν υπάρξει και τα videogames. Εξετάζει τη μοντέρνα κοινωνία, ιδίως ό,τι έχει σχέση με τις απροσδόκητες συνέπειες των νέων τεχνολογιών. Τα επεισόδια είναι αυτόνομα, και λαμβάνουν χώρα σε ένα εναλλακτικό παρόν ή το κοντινό μέλλον, συχνά με έναν σκοτεινό και σατιρικό τόνο, αν και κάποια είναι πιο πειραματικά και πιο ελαφρά.

Οι ιστορίες από το σύμπαν του "Black Mirror" έχουν μεταπηδήσει και σε έντυπη μορφή. Στη σύνταξη συναντάμε τον Charlie Brooker που υπόσχεται να κρατήσει ανέπαφη την ουσία της τηλεοπτικής σειράς ως έναυσμα για νέες ιστορίες που αμφισβητούν τον σύγχρονο κόσμο.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceBlack Mirror: Έρχεται επεισόδιο όπου η μοίρα του χαρακτήρα θα είναι στα χέρια του θεατήKαι 5η σεζόν θα έχει το "Black Mirror"To "Black Mirror" έρχεται στην ζωή στην Κίνα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα