Έρχεται το τελευταίο DLC του Spider-Man

Διαθέσιμο από την επόμενη βδομάδα.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το τρίτο και τελευταίο DLC του Spider-Man. Στις 21 Σεπτεμβρίου η Insomniac θα μας φέρει μια καινούργια ιστορία η οποία θα επικεντρώνεται γύρω από την παλιά μας γνώριμη Silver Sable, και θα έχει τίτλο Silver Linings.

Αυτή τη φορά η Sable επιστρέφει για να πάρει πίσω την κλεμμένη τεχνολογία της εταιρείας της.

Εξαιτίας των γεγονότων που ακολούθησε μέχρι στιγμής στην ιστορία του παιχνιδιού, ο Spider-Man δεν θα έχει

τη βοήθεια της Yuri και θα πρέπει να βασιστεί σε μερικούς νέους συμμάχους προκειμένου να σώσει την πόλη.

The City that Never Sleeps may be coming to an end, but there is still a Silver Lining! Check out the teaser trailer for Marvel's Spider-Man: Silver Lining. Coming December 21st! #SpiderManPS4https://t.co/80Jhc5OMSrpic.twitter.com/BNAUmFG7YN

— Insomniac Games (@insomniacgames) December 13, 2018

Το Silver Linings υπόσχεται νέα missions, όπως επίσης και ανανεωμένα enemy και crime types. Μαζί με αυτά θα ανανεωθεί και η ιστορία του Hammerhead με καινούργια storyline quests. Από το DLC βέβαια δεν γίνεται να λείψουν νέα tropies και Spidey suits.

Και η πρώτη στολή που θα κάνει την εμφάνισή της είναι αυτή από το Spider-Man: Into the Spider-Verse. Οι άλλες δύο είναι η Cyborg Spider-Man και η Aaron Aikman Spider-Armor.

Για να προωθήσουν μάλιστα την ταινία, η Sony και η Insomniac αποφάσισαν να δώσουν δωρεάν το τελευταίο DLC σε όσους προ-παραγγείλουν την ταινία από το PS Store μέχρι και σήμερα.

Όλα δείχνουν πως έφτασε η ώρα για την Πόλη που δεν Κοιμάται Ποτέ να πέσει τελικά για ύπνο. Αντίο Spidey...

IGN GreeceΚαινούριο DLC για το SpidermanΤο New Game Plus έφτασε στο Spider-Man PS4Day One Patch και για το Marvel's Spider-Man

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα