Με χαμόγελα η "πρώτη" των Πράσινων (photos)

Οι Δημήτρης Κολοβέτσιος, Σωκράτης Διούδης, Γιάννης Μπουζούκης, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Φάνης Μαυρομμάτης, Χρήστος δώνης και Βαγγέλης Θεοχάρης ήταν μεταξύ των παικτών που βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο Κορωπί και πέρασαν από εργομετρικά και ιατρικά τεστ.

Συνολικά σε αυτές λαμβάνουν μέρος οι Διούδης, Κότσαρης, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Σερπέζης, Τζαβίδας, Σκεντεράι, Αλεξανδρόπουλος,
Βαγιαννίδης.

Με άδεια είναι οι Γιόχανσον (επιστρέφει την Τρίτη), Μακέντα, Καμπετσής (θα είναι στο Κορωπί την Τετάρτη), Ινσούα (γυρίζει την Πέμπτη) και Κουρμπέλης (ενσωματώνεται την προσεχή Δευτέρα).

Το πρώτο γκρουπ των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού έκανε ...ποδαρικό στη σεζόν και βρέθηκε τόσο στο "Γ. Καλαφάτης", όσο και στον "Φιλοκτήτη" στην Παιανία, την Τρίτη θα κάνουν τα τεστ οι παίκτες που βρίσκονται στο δεύτερο γκρουπ, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης θα γίνει η πρώτη προπόνηση της χρονιάς.
Keywords
Τυχαία Θέματα