Ολυμπιακός: Η επιλογή του Ελ Κααμπί και η κίνηση του Κορδόν με Μπακαμπού!

Ο Ολυμπιακός… τρίβει τα χέρια του πλέον όσον αφορά το κομμάτι του επιθετικού, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να ξεχωρίζει «σα τη μύγα μες το γάλα».

Ο Μαροκινός σέντερ φορ ήρθε κατά κύριο λόγο για αναπληρωματικός, ωστόσο άμεσα έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και πλέον ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δε θέλει να τον βγάζει από την ενδεκάδα, αφού σκοράρει κατά ριπάς.

Σε 11 ματς που έχει αγωνιστεί λοιπόν, έχει προσφέρει εννιά τέρματα στον Ολυμπιακό

και του έχει δώσει σημαντικές νίκες, βάζοντας μέχρι στιγμής στην κορυφή της Stoiximan Super League!

Μάλιστα έχει αρχίσει τη σεζόν τόσο… καυτά, που ήδη έχει ξεχαστεί για τα καλά ο Σεντρίκ Μπακαμπού που το καλοκαίρι ήταν ένα σίριαλ.

Το σίριαλ με Μπακαμπού και η κατάληξη στον Ελ Κααμπί!

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ήταν πρώτος σκόρερ της Super League την περασμένη σεζόν και γι’αυτό και έσπευσε η ομάδα του Πειραιά να του προτείνει νέο συμβόλαιο.

Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν καλά και ο Αντόνιο Κορδόν απόφάσισε να μην ενδώσει στον έμμεσο εκβιασμό του agent του Μπακαμπού για να πάρει σχεδόν 1,8 εκατ. ευρώ καθαρά.

Ενώ ο παίκτης φαίνεται ότι είχε επαφές και με την ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει ο Κώστας Καραπαπάς, ωστόσο ούτε εκεί προχώρησε το θέμα του και έφτασε στα Εμιράτα.

Ελάχιστος ο χρόνος που έμεινε εκεί, αφού του… χαμογέλασε η Τουρκία και η Γαλατασαράι, στην οποία όμως απογοητεύει έχοντας μηδέν γκολ σε 8 αναμετρήσεις.

Έτσι για ακόμα μία φορά ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έδειξε το πόσο μπάλα βλέπει, φέρνοντας άμεσα τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος λαμβάνει 7-8 κατοστάρικα καθαρά.

Μέγα ρίσκο σίγουρα «χάνοντας» τον πρώτο σου σκόρερ και φέρνοντας έναν παίκτη-στοίχημα, αλλά το process δικαιώνει τον Ολυμπιακό. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται…

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα