Με... αέρα στο Περιστέρι!

Με τον αέρα της ομάδας που πέτυχε δύο συνεχείς νίκες στο πρωτάθλημα ετοιμάζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα να μπει στο θεσμό του Κυπέλλου. Η πρώτη συνάντηση για τους Γιαννιώτες στο πλαίσιο της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης είναι προγραμματισμένη για αύριο (25/9), με αντίπαλο τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.

Η προετοιμασία γι' αυτή τη συνάντηση έκλεισε σήμερα (24/9) για τον ΠΑΣ, με πρωινή προπόνηση. Η ομάδα έκανε ασκήσεις τακτικής για το αυριανό παιχνίδι και για το τελείωμα διπλό για δοκιμή σχηματισμών και
πιθανής βασικής ενδεκάδας.

Μετά την προπόνηση, ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιάννης Πετράκης, ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτήν συμμετέχουν οι εξής: Βελλίδης, Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Κακούμπα, Ευαγγέλου, Τσικάρσκι, Μπουκουβάλας, Κάστρο, Αποστολόπουλος, Λιάσος, Νικολιάς, Λουκίνας, Μπαπτίστε, Kούζικ, Ντόλοβατς, Μυστακίδης, Ξύδας, Αθανασιάδης, Γιάκος, Kριιζμάν, Βιντάλ.

Η αποστολή αναχώρησε για Αθήνα σήμερα (24/9) το μεσημέρι, κάνοντας το τέταρτο ταξίδι για εκτός έδρας παιχνίδι αυτό το μήνα! Η ομάδα θα παραμείνει στην πρωτεύουσα και μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο και θα προπονηθεί τις υπόλοιπες μέρες στο γήπεδο Κορωπίου, για να παίξει εκ νέου εκτός έδρας το ερχόμενο Σάββατο (29/9) για την 5η αγωνιστική τουπρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Keywords
Τυχαία Θέματα