Χάος σε βίντεο από τα γυρίσματα του "Joker"

"Now I'm always smiling!"

Ένταση και πραγματικό χάος είδαμε σε ένα νέο βίντεο από τα γυρίσματα του "Joker" που κυκλοφόρησε πρόσφατα και μετέφερε το Collider. Ο νέος Πρίγκηπας του Εγκλήματος, που βρήκε την καινούργια του ενσάρκωση στο πρόσωπο του Joaquin Phoenix, έχει πάρει τα πάνω του.

Νωρίτερα η Warner Bros. άφησε να κυκλοφορήσει στη δημοσιότητα ένα μικρό κλιπ με

τον πρωταγωνιστή καθώς χαμογελά και αποκτά το γνωστό προσωπείο του Joker. Όπως προαναφέρθηκε, το βίντεο δημιουργήθηκε για να τεστάρουν κατά πόσο φαίνεται το μακιγιάζ καλό στην κάμερα και είναι πιθανό να μην βλέπουμε την τελική εμφάνιση του χαρακτήρα.

Στο νεώτερο βίντεο, ωστόσο, βλέπουμε τον πρωταγωνιστή να εξέρχεται από το μετρό, της Gotham λογικά, και να φέρνει μαζί του ένα άγριο κύμα εκνευρισμένου πλήθους, με κάποιους πολίτες να τρέχουν έντρομοι και άλλους να συμμετέχουν σε έναν μεγάλο καυγά.

Και αν αυτό το χάος δεν το προκάλεσε ο σατανικός κλόουν... τότε ποιος; Ο Joaquin Joker, πάντως, φαίνεται αρκετά ικανοποιημένος από τον σάλο, ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί την μάσκα κλόουν για να φανεί το μακιγιαρισμένο πρόσωπο του, πάλι κλόουν, και να κάνει μια αναφορά στο "The Dark Knight" του Christopher Nolan. Αξίζει να σημειωθεί πως, ο Heath Ledger που ενσάρκωσε τον αντίστοιχο ρόλο του Joker για τον "Σκοτεινό Ιππότη" κέρδισε και ένα Όσκαρ. Παρόμοια αναφορά μπορεί να θεωρηθεί ότι γίνεται και με το μοβ κοστούμι που επιλέχθηκε, που μοιάζει αρκετά με αυτό του Cesar Romero του "Batman" του '60.

Μερικά στοιχεία της υπόθεσης, επιπλέον, φάνηκαν μέσα από αυτό το κλιπ. Η νέμεσις του Batman δεν είναι ο μοναδικός κλόουν στον σταθμό στου μετρό που βλέπουμε. Πολλοί ακόμα φορούν αντίστοιχες μάσκες και φαίνεται να συμμετέχουν σε μία διαδήλωση εμπνευσμένη από τον πασίγνωστο σατανικό κλόουν. Ένας εκ των διαδηλωτών κρατάει ένα πλακάτ με την έκφραση "Kill The Rich"- "Σκοτώστε Τους Πλούσιους", προτού το χρησιμοποιήσει για αντίποινα στους υπόλοιπους εξαγριωμένους διαδηλωτές. Πολλά ακόμα πλακάτ φαίνεται πως υποστηρίζουν με έντονο πάθος τον κλόουν. Ένας φαν, μάλιστα, εντόπισε ένα με το σύνθημα "Clown4Mayor"- "Ο κλόουν για δήμαρχος", στο βάθος της σκηνής, και το κοινοποίησε μέσω του Twitter. Την εικόνα μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Τα σκηνοθετικά ηνία της ταινίας έχει αναλάβει ο Todd Phillips, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Η υπόθεση ξεκινά από την αρχή, με το παρελθόν του Joker όταν ακόμα διατηρούσε το όνομα του Arthur. Μαζί του στο cast θα δούμε και τη μητέρα του, με το πρόσωπο της Frances Conroy, όπως και τη Zazie Beetz, που γνωρίσαμε μέσα από το "Deadpool 2", καθώς και τον βετεράνο ηθοποιό Robert De Niro.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, στην Νέα Υόρκη, και η ημερομηνία πρεμιέρας έχει ορισθεί για την 4η Οκτωβρίου, του 2019.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΈφτασε η ώρα για τα αποκαλυπτήρια της Zazie Beetz ως Sophie Dumond στο "Joker"Πρώτη ματιά στον Joker με μακιγιάζ μας προσφέρει ο σκηνοθέτης της ταινίαςΤη θέση που άφησε κενή ο Alec Baldwin αναλαμβάνει ο Brett Cullen για το "Joker"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα