Μαυροβούνιο – Βουλγαρία 2-1: Νίκη στις καθυστερήσεις! (highlights)

Το Μαυροβούνιο αν και αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 58, πήρε σπουδαία νίκη, απέναντι στην Βουλγαρία, με γκολ στις καθυστερήσεις του Γιόβετιτς! Ο Ντεσπόντοφ έχασε πέναλτι στο 60 για την Βουλγαρία.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να δημιουργήοσυν ευκαιρίες, όμως αμφότερες, έδωσαν βάρος στην άμυνα προκειμένου να μην δεχτούν γκολ και γίνουν δύσκολα τα πράγματα για την συνέχεια. Οι ευκαιρίες ήταν λίγες, όμως το Μαυροβούνιο,

πέτυχε γκολ στο καλύτερο χρονικό σημείο, λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σάβιτς για να κάνει το 1-0.

Χαμένο πέναλτι, αποβολή, και γκολ στις καθυστερήσεις

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα έγιναν δύσκολα για το Μαυροβούνιο στο 58. Ο Βούγιασιτς ανέτρεψε τον Ντέλεφ και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και δεύτερη κίτρινη στον παίκτη των γηπεδούχων.

Ο Ντεσπόντοφ από την λευκή βούλα δεν κατάφερε να κερδίσει τον Μιγιάβοτις για να ισοφαρίσει.

Ο Γιόβετιτς πέρασε ως αλλαγή και είχε δοκάρι στο 86ο λεπτό. Η Βουλγαρία πίεζε όσο περισσότερο μπορούσε για να πετύχει το γκολ της νίκης, όμως ο Γιόβετιτς με γκολ στο έκτο λεπτό τν καθυστερήσεων, έγραψε το τελικό 2-1.

Μαυροβούνιο: Μιγιάτοβιτς, Βούγιατσιτς, Σάβιτς, Σίπτσιτς(26΄Τομάσεβιτς), Μάρουσιτς, Γιάνκοβιτς(84΄Βούκσεβιτς), Λόντσαρ, Μπάκιτς(84΄Μουγκόσα), Βούκσεβιτς, Κρστόβιτς(76΄Τσαμάι), Τζούρτζεβιτς(46΄Γιόβετιτς).

Βουλγαρία: Ντιουλγκέροφ, Ντιμιτρόφ(74΄Μπορούκοφ), Αντόφ, Κράστεφ, Γκάλτσεφ(64΄Στογιάνοφ), Κράεφ(64΄Γιάνκοφ), Γκρούεφ, Ποπόφ, Ρούσεφ(46΄Ντέλεφ), Ντεσπόντοφ, Πετκόφ

Keywords
Τυχαία Θέματα