Ολυμπιακός: Η μίνι προετοιμασία για το πρώτο “crash test” (videos)

Ο Ολυμπιακός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει καταφέρει να τσεκάρει όλους τους στόχους της απαιτητικής νέας σεζόν μέχρι στιγμής. Η είσοδος στους ομίλους του Europa League, αποκλείοντας την Γκενκ και την Τσουκαρίτσκι, το 3×3 στη Stoiximan Super League, αλλά και η αναζωπύρωση της φλόγας μεταξύ εξέδρας και γηπέδου είναι τα πρώτα

τρία σημαντικά στοιχήματα της σεζόν, που κέρδισε ο Μαρτίνεθ. Η διοίκηση του Ολυμπιακού έκανε το δικό της “καθήκον”, αποδεικνύοντας στην πράξη πως έχει πειστεί απόλυτα απ’ το project “Κορδόν – Μαρτίνεθ”, ολοκληρώνοντας μια σειρά σημαντικών μεταγραφών απ’ το πάνω ράφι με κορυφαία την επιστροφή του Ντανιέλ Ποντένσε.

To “ερυθρόλευκο” TOP 5 του Ποντένσε Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Novasports (@novasportsgr)

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα θα έλεγε κανείς, καθώς ακολουθεί το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με αντίπαλο την νταμπλούχο ΑΕΚ στην “OPAP Arena” (17/09, 21.30, MC LIVE Novasports.gr). Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν πρόκειται να παρασυρθεί απ’ το παιχνίδι εντυπώσεων που πιθανότατα θα ξεκινήσει άμεσα σε εξωαγωνιστικό επίπεδο μεταξύ των δύο συλλόγων. Ο Ισπανός θα προσεγγίσει το ντέρμπι με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα και θα κατευθύνει την ομάδα του με βάση τη συνολική κατάσταση της ομάδας του, αλλά και την ατομική των σημαντικότερων μονάδων του. To τεχνικό team του Ολυμπιακού έχει επικεντρωθεί στην αξιοποίηση της διακοπής των εθνικών ομάδων, δουλεύοντας έξυπνα με τους παίκτες οι οποίοι βρίσκονται σε φάση ενσωμάτωσης και προσαρμογής.

Γιόβετιτς “on fire”

Ο στόχος λοιπόν είναι να δούμε στο χορτάρι έναν πιο έτοιμο και ανταγωνιστικό Ορτέγκα, ένα πιο δουλεμένο ντουέτο Εσέ – Καμαρά, αλλά και μια πιο αποτελεσματική μεσοεπιθετική ανάπτυξη, με τους Μπιέλ, Φορτούνη και Κααμπί να αλληλοπροσαρμόζονται αγωνιστικά. H αξιοποίηση των διεθνών του Ολυμπιακού είναι επίσης κάτι πολύ σημαντικό για τον Μαρτίνεθ και ο Ισπανός προφανώς τρίβει τα χέρια του για την εικόνα του Στέβαν Γιόβετις, ο οποίος δείχνει αρκετά ορεξάτος στα μέχρι στιγμής ματς με το Μαυροβούνιο. Ο 33χρονος φορ είχε ασίστ κόντρα στη Λιθουανία και γκολ απέναντι στη Βουλγαρία και έστειλε αισιόδοξα μηνύματα αναφορικά με την ετοιμότητα και την αγωνιστική του κατάσταση.

UPDATE. Και γκολ στην εκπνοή!#jovetic #olympiacosfc https://t.co/R3hzv19SAz

— Vassilis Konstantopoulos (@vkonstanto) September 10, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα