Μαρτίνς: “Το άξιζε ο κόσμος μας”

Ο Πέδρο Μαρτίνς αφού συνεχάρει τους παίκτες του για την άνετη νίκη στην οποία έφτασαν, μίλησε για τη μεταγραφή του Τουρέ αποθεώνοντας τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ χαρακτήρισε κακή για την ομάδα του την επερχόμενη διακοπή του πρωταθλήματος.

“Είναι υποχρέωσή μας να παίζουμε έτσι αν γίνεται σε κάθε παιχνίδι. Ήταν ένα αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται αλλά και του πολύ καλού συνόλου που έχουμε. Οι παίκτες μας εκτός από καλοί είναι εξαιρετικές προσωπικότητες,
έχουν φιλοδοξία και όρεξη. Μετά τη Μπέρνλι δεν περίμενα να παίξουμε έτσι, κθυρίως, λόγω κούρασης. Ο κόσμος μας όμως, το άξιζε αυτό που είδε.

Σήμερα ήταν μία πολύ ωραία βραδιά. Κερδίσαμε τους τρεις βαθμούς που αξίζαμε και συνεχίζουμε. Ελπίζουμε πάντα να φαίνεται το αποτέλεσμα της δουλειάς μας τόσο έντονα.Θα μας άρεσε φυσικά να συνεχίζαμε έτσι. Όμως δεν μπορεί να γίνεται πάντα αυτό το ξέρουμε. Γι αυτό είναι τόσο όμορφο και απρόβλεπτο το ποδόσφαιρο. Ο χειρότερος μπορεί να κερδίζει τον καλύτερο σε ένα περίεργο βράδυ. Το ζητούμενο για μας είναι να κερδίζουμε και να παίζουμε παράλληλα καλά.

Ο Γιάγια Τουρέ είναι ένας παίκτης με τρομερή ποιότητα και το πιο σημαντικό είναι ότι έρχεται πίσω με φιλοδοξία. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον πρόεδρο και την διοίκηση και το τμήμα σκάουτινγκ για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν και έφεραν τόσο καλούς παίκτες και να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο. Ο Τουρέ γυρίζει μετά από 12 χρόνια εδώ για να βοηθήσει και να συνεισφέρει στην προσπάθειά μας.

Όταν μία ομάδα έχει τόσο καλό ρυθμό δεν είναι ιδανικό να πέφτει σε διακοπή. Είναι όμως κάτι το προγραμματισμένο και δεν μπορούμε να το αποφύγουμε. Οι παίκτες μου θα είναι έτοιμοι πάλι όταν πρέπει. Είμαι περήφανος και ευχαριστημένος γιατί έχουμε πολλούς διεθνείς και στην εθνική Ελλάδας και σε άλλες εθνικές.

Είναι ένα δείγμα του καλού συνόλου και της κατάστασης μας το ότι υπάρχουν παίκτες που μπορούν να προσφέρουν ακόμα και με μειωμένο χρόνο συμμετοχής, όπως π.χ. ο Φετφατζίδης”.
Keywords
Τυχαία Θέματα