Μαρτίνς: "Παθιασμένος ο Μαρινάκης, μου δίνει απόλυτη ελευθερία"

Μαρτίνς: "Παθιασμένος ο Μαρινάκης, μου δίνει απόλυτη ελευθερία"vkonstanΠέμ, 04/01/2021 - 16:00

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζεται να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη δεύτερη αγωνιστική των play off (04/04, 19.30, NS1HD), μετά την παύση των εθνικών ομάδων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εκμεταλλεύτηκε το διάστημα στο οποίο 13 ποδοσφαιριστές του συμμετείχαν σε διεθνείς διοργανώσεις, δουλεύοντας στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη με παιδιά της Ακαδημίας, αλλά και όσους έμειναν πίσω. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραχωρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα "tribunaexpresso.pt" μιλώντας μεταξύ άλλων για τη συνεργασία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Συγκεκριμένα είπε: "Είναι πολύ παθιασμένος με τον σύλλογο. Είναι πάντα παρών, αλλά μου δίνει απόλυτη ελευθερία να είμαι ο ηγέτης στο ποδοσφαιρικό τμήμα". 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Πέδρο Μαρτίνς Βαγγέλης Μαρινάκης Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε σε πορτογαλικό μέσο για τη θητεία του στον Ολυμπιακό. Article publish on Πέμ, 04/01/2021 - 16:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα