ΠΑΟΚ: Ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει Παναθηναϊκού

ΠΑΟΚ: Ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει Παναθηναϊκούantoniamath11Πέμ, 04/01/2021 - 15:18

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία να ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει της 2ης αγωνιστικής για τα play - off με τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός των "ασπρόμαυρων" είδε τους διεθνείς Χρήστο Τζόλη και Αντρίγια Ζίβκοβιτς να επιστρέψουν με τους δύο

παίκτες να ακολουθoύν ατομικό πρόγραμμα επανένταξης. Στα θετικά νέα της ημέρας ο Γκαρσία είχε στη διάθεση του τον Ράχμαν Μπάμπα, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά. Εκτός παραμένει ο Ενέα Μιχάι, ο στόπερ συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης του. 

Οι παίκτες της ομάδας από την Θεσσαλονίκη προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία, με τον τεχνικό να δίνει έμφαση στο κομμάτι της τακτικής. 

Μετά φυσικά την απαραίτητη προθέρμανση και κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν και δούλεψαν σε γκρουπ το αμυντικό και το επιθετικό κομμάτι, μέσα από παιχνίδια μικρού χώρου, σε μία προπόνηση σχετικά μικρής διάρκειας, αλλά ιδιαίτερα υψηλής έντασης.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία να ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει της 2ης αγωνιστικής για τα play - off με τον Παναθηναϊκό. Article publish on Πέμ, 04/01/2021 - 15:18 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα