Παπασταθόπουλος: «Θα είμαστε ποιο έτοιμοι και βελτιωμένοι…»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, πριν από τον αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας τόνισε ότι o Ολυμπιακός θα είναι ποιο έτοιμος και βελτιωμένος απέναντι στους Σλοβάκους.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Σίγουρα είναι δύο τα ματς, αλλά το πρώτο είναι πολύ σημαντικό γιατί θέλουμε να είμαστε το φαβορί και να δείξουμε με την βοήθεια του κόσμου ότι μπορούμε να προχωρήσουμε. Ελπίζω αύριο να είμαστε καλοί και με την βοήθεια του κόσμου να εξασφαλίσουμε ένα καλό

σκορ».


Για τα νέα πρόσωπα στην άμυνα: «Θα πρέπει να δούμε τις επιλογές του προπονητή, δεν τις γνωρίζουμε. Τις τελευταίες 45 μέρες έχουμε δουλέψει όλοι πολύ, επίσημα κιια φιλικά ματς. Το ποιος θα είναι στην άμυνα θα είναι θέμα προπονητή αλλά σε κάθε περίπτωση όλοι είναι έτοιμοι να δώσουν το 100%».


Για αντίδραση ομάδας και του ίδιου: «Σίγουρα πιστεύω ότι θα δείξουμε αντίδραση και πολύ καλύτεροι. Εντός κι εκτός γηπέδου αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική. Αναλύσαμε πολλά πράγματα κι αύριο θα είμαστε πολύ ποιο έτοιμοι. Εγώ αισθάνομαι πολύ καλά, κάτι με πήγε πίσω για 15 μέρες αλλά τώρα είμαι έτοιμος να δώσω στον Ολυμπιακό ότι χρειάζεται. Πρέπει κι εγώ να βοηθήσω την ομάδα να είναι πολύ καλύτερη».


Για τις απουσίες με Λουντογκόρετς και επιστροφές με Σλόβαν: «Είναι κάτι το οποίο έχει ξεπεραστεί. Οι απουσίες δεν είναι δικαιολογία για τον Ολυμπιακό. Αν θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι να αναλύουμε τι δεν πήγε καλά και με δουλειά να προχωράμε. Είμαστε πιο πλήρεις, και πιστεύω κόντρα σε μια ομάδα που πρέπει να σεβαστούμε θα δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση».


Για τις ευθύνες των πιο έμπειρων κι αν δημιουργεί αίσθηση ανωτερότητας ή χαλαρότητας: «Ναι μεν εμείς οι πιο έμπειροι και σαν ονόματα ποιο ακουστοί, πρέπει να δώσουμε πιο πολλά και να βοηθήσουμε και τους νέους. Δεν υπάρχει χαλαρότητα ούτε υπεροψία. Η Σλόβαν χρειάζεται σεβασμό, την έχουμε αναλύσει και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να πάρουμε το ματς. Θα είναι δύσκολα αλλά με τον κόσμο και την βελτίωση μας, θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Keywords
Τυχαία Θέματα