Καμαρά: “Πρόκληση για μένα ο Άρης!” (vid)

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά νιώθει χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Άρη και φροντίζει να το δείχνει και με τις δηλώσεις του. “Είναι πρόκληση για μένα η μετακίνησή μου στον Άρη!”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Γάλλος επιθετικός στο κανάλι των “κίτρινων” σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζοντας τη μεταγραφή του.

Όπως είπε αρχικά: “Είναι μια νέα πρόκληση για μένα. Είμαι χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα για τον Άρη! Είδα αυτήν τη συμπαράσταση

των φιλάθλων και θέλω να ξεκινήσω το γρηγορότερο δυνατό. Όλοι αυτοί που ήρθαν στο αεροδρόμιο ήταν χαρούμενοι για μένα και εγώ ήμουν χαρούμενος που ήρθαν κι αυτοί για μένα”.

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι: “Όπως είπα στο αεροδρόμιο, ήρθα εδώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Για να παίξω όσο περισσότερο μπορώ, να βάλω γκολ και είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχω με την υποστήριξη όλων. Δεν ήξερα πολλά για τον Άρη, αλλά έμαθα ότι είναι μια οικογένεια. Είμαι “πεινασμένος” για δικρίσεις, νιώθω πολύ καλά και θέλω να ξεκινήσω σύντομα”.

Σχετικά με το ότι αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του Άρη δήλωσε: “Πρέπει να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του συλλόγου σε μένα και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Θα το δείτε στο γήπεδο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα