Μαρτίνς: «Η εικόνα δεν ταίριαζε σε επαγγελματίες»

Ο Πέδρο Μαρτίνς τα έψαλλε στους παίκτες του Ολυμπιακού για την εικόνα τους στον αγώνα με τον ΟΦΗ, υπογραμμίζοντας πως η εικόνα τους δεν ταίριαζε σε επαγγελματίες. Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να δουλέψουν σκληρά για να βελτιώσουν την εικόνα τους και να διορθώσουν τα λάθη τους.

Ο 48χρονος προπονητής φέρεται να τόνισε στους παίκτες του Ολυμπιακού
κατά την ομιλία του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη: «Λάθη κάνουμε όλοι. Εγώ κατάλαβα το μεγαλύτερο λάθος μου. Νόμιζα ότι είχα να κάνω μόνο με επαγγελματίες. Γιατί η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο δεν ταιριάζει με επαγγελματίες. Θα κάνω ό,τι νομίζω πως χρειάζεται για να τα διορθώσω. Το ίδιο πρέπει να γίνει και από τους παίκτες. Και για να βοηθήσω, θα μείνουμε όλοι στο Ρέντη μέχρι και το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ. Για να δουλέψουμε όλοι μαζί και να αναλογιστούμε τι έχουμε κάνει λάθος».

Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Ολυμπιακού φέρονται να τονίζουν στις μεταξύ τους συζητήσεις: "Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Καταλαβαίνουμε πόσο πικραμένος είναι ο κόουτς, όπως είμαστε και εμείς. Είναι λογική η απόφασή του να μείνουμε όλοι μαζί στο προπονητήριο για να μιλήσουμε και να ηρεμήσουμε".
Keywords
Τυχαία Θέματα