Μαρτίνοβιτς: «Στη ρεβάνς θα παίξουμε για τον κόσμο»

Ο αρχηγός της Κρασνοντάρ Αλεξάντερ Μαρτίνοβιτς τόνισε ότι η Κρασνοντάρ έχασε τον έλεγχο μετά τον τραυματισμό του Καμπελά, προσθέτοντας ότι οι Ρώσοι θα παίξουν στη ρεβάνς για να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους.

«Στο δεύτερο ημίχρονο παρασυρθήκαμε και παίξαμε πολύ επιθετικά, χάσαμε μία αντεπίθεση, 0-2 και αυτό ήταν. Χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα και ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε. Δεν έχω λόγια. Μετά τον τραυματισμό του Καμπελά χάσαμε το κέντρο, είναι ο παίκτης που μπορεί να ελέγξει τη μεσαία γραμμή. Δεν ξέρω πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του, θα κάνει εξετάσεις
στο Κρασνοντάρ όπως κι εγώ. Σε κάθε περίπτωση έχουμε έναν επαναληπτικό, το γήπεδο θα είναι γεμάτο, τα εισιτήρια έχουν πωληθεί, πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να παίξουμε για τον κόσμο, να δείξουμε καλό ποδόσφαιρο, έτσι ώστε όσοι αγόρασαν εισιτήριο να μείνουν μαζί μας. Είναι δύσκολο πλέον να περάσουμε, ουσιαστικά δεν υπάρχουν πιθανότητες, αλλά πρέπει να παίξουμε για τον κόσμο», είπε ο αμυντικός της Κρασνοντάρ, που δεν αγωνίστηκε χθες λόγω τραυματισμού.
Keywords
Τυχαία Θέματα