Σαλίμοφ: «Οι Έλληνες δεν έκαναν το λάθος»

Ο πρώην προπονητής της Κρασνοντάρ Ιγκόρ Σαλίμοφ, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έμαθε από το πάθημα της Πόρτο και δεν υποτίμησε τη ρωσική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στα ρωσικά ΜΜΕ ο πρώην διεθνής Ρώσος μέσος, ο οποίος ήταν στον πάγκο των «ταύρων» το 2017-18:

Για το ματς: «Ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι. Αν θυμηθεί κανείς τα ευρωπαϊκά εκτός έδρας ματς της Κρασνοντάρ, για παράδειγμα με τη Βαλένθια, τότε υπήρχε πίεση, αλλά ο τερματοφύλακας
Σαφόνοφ βοήθησε για να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα. Εδώ δεν έγινε το ίδιο. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ ήρεμα, χωρίς πίεση από τον κόσμο του. Με τόσο ήρεμο παιχνίδι, η Κρασνοντάρ δεν μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα. Οι Έλληνες δεν επέτρεψαν στους εαυτούς τους να υποτιμήσουν την Κρασνοντάρ όπως έκανε η Πόρτο. Η Κρασνοντάρ έχει πολλούς νέους παίκτες και δεν έκαναν το παιχνίδι που έχουμε συνηθίσει. Έχαναν τη μπάλα στον χώρο του κέντρου και τα δύο πρώτα γκολ προήλθαν από τέτοια λάθη, κάτι που είναι επικίνδυνο.

Για την πρόκριση: «Νομίζω ότι οι πιθανότητες της Κρασνοντάρ έχουν χαθεί, γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει εδώ και καιρό στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι Έλληνες ξέρουν να ''παγώνουν'' το παιχνίδι. Αν η Κρασνοντάρ σκοράρει στο ξεκίνημα, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει μετά. Το σκορ ήταν βαρύ, αλλά οι Έλληνες αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους, θα έλεγα ότι η Κρασνοντάρ έχασε περισσότερο το παιχνίδι απ' ότι το κέρδισε ο Ολυμπιακός».

Για τον Μπεργκ: «Για μένα έπρεπε να ξεκινήσει ο Ιγκνάτιεφ αντί του Μπεργκ, είναι πιο γρήγορος και πονηρός, ο Σουηδός θα μπορούσε να μπει στα τελευταία 20-25 λεπτά. Για τη μη χρησιμοποίηση του Σουλεϊμάνοφ από το ξεκίνημα, θα έλεγα ότι οι Ναμλί και Βάντερσον είναι καλύτεροι, δεν έχει σημασία το ότι σκόραρε δύο φορές με την Πόρτο, ήταν μία λογική απόφαση».

Για την επίθεση σε Ρώσο παραγωγό: «Δεν θέλω να μπω σε πολιτικά θέματα, οι Έλληνες οπαδοί, όπως και οι Τούρκοι, είναι φανατικοί, όλοι το ξέρουν και το καταλαβαίνουν αυτό».
Keywords
Τυχαία Θέματα