Μαρτίνεθ: “Φτάσαμε πολύ κοντά σε αυτό που θέλουμε”

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την αντίδραση της ομάδας του μετά το 1-1 του Άρη και την εντυπωσιακή επικράτηση επι του Άρη με 4-1. Στάθηκε στην πίεση της ομάδας του στον αντίπαλο, το ότι δεν έπεσε η ψυχολογία και η αγωνιστική απόδοση της ομάδας του μετά το γκολ της ομάδας του Μάντζιου, ενώ στάθηκε και στον κόσμο που ήταν δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός:

Συγχαρητηρια στου παίκτες μου που έπαιξαν κόντρα σε μία πομάδα σύσκολη αμυντικά αξίζαμε το γκολ

στο πρώτο μέρος και είχαμε κάνει ήδη δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ, ο αντίπαλος έπαιξε πολύ καλά αμυντικά και μας πίεσε, έκλεισε τους διαδρόμους. Όμως αντιδράσαμε πολύ καλά μετά απ’ αυτήν την πίεση. Αν υπάρχει κάτι αρνητικό είναι το ότι δεν ήμασταν εύστοχοι.

Για την αντίδραση μετά το δοκάρι.

Σημερα παίξαμε κόντρα σε δύσκολη ομάδα, μία ομάδα που γενικά είναι δύσκολο να την κερδίσεις. Όμως εμείς μπήκαμε πολύ καλά , σίγουρα μας πίεσε κάποιες στιγμές στο παιχνίδι, όμως εμείς καταφέραμε και πάλι να πιάσουμε καλή απόσοση να παίξουμε το στυλ παιχνιδιού που θέλουμε και αυτό που είδε ο κόσμος στο διάστημα αυτό είναι πολύ κοντά σε αυτό που θέλουμε να παρουσιάσουμε ως ομάδα.

Για τις ενοχλήσεις των Ρέτσου και Φορτούνη:

Λογικό είναι να βγαίνουν κάποιοι με ενοχλήσεις, είναι πολλά τα παιχνίδια, γι’ αυτό έχουμε τέτοιο ρόστερ για να μπορούν όλοι να βοηθούν και είμαι χαρούμενος που το έκαναν.
Επίσης μας βοήθησε πάρα πολύ ο κόσμος γιατί όταν ο Άρης μας ισοφάρισε εκείνοι φώναζαν περισσότερο και αυτό βοήθησε τους παίκτες να συνεχίσουν την προσπάθεια και θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτό.

Η νίκη αυτή είναι πάρα πολύ σημαντική γιατί πέρα από τον αντίπαλο, η νίκη αυτή έρχεται σε μία χρονικά δύσκολη εποχή με πολλά ματς και πολλές απαιτήσεις και είναι σημαντικό σε τέτοιες δύσκολες εποχές μέσα στη σεζόν να βλέπουμε πως η ομάδα μπορεί να βγάζει τέτοιο πρόσωπο και να κερδίζει τα ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα