Μαρσέιγ: Σε ελεύθερη πτώση

Μαρσέιγ: Σε ελεύθερη πτώσηiprintezΣάβ, 01/23/2021 - 08:00

Tην ώρα που η αναγεννημένη Παρί βρήκε προπονητή πρώτης γραμμής στο πρόσωπο του Μαουρίσιο Ποτσετίνο…

Την ώρα που η αγριεμένη Λιόν είναι πρωταθλήτρια χειμώνα και με τον έμπειρο Ρουντί Γκαρσιά βρήκε ηρεμία, χημεία και αποτελεσματικότητα…

Την ώρα που η ανανεωμένη Μονακό αποδέχεται τις λογικές Νίκο Κόβατς και αλλάζει αγωνιστική εικόνα…

Την ώρα που η φιλόδοξη Μπρεστ παραδίδει μαθήματα ομάδας παραμονής στην κατηγορία που παίζει θελκτικό ποδόσφαιρο…

Την ίδια ώρα η 6η στη βαθμολογία, αποκαμωμένη

Μαρσέιγ, η δεύτερη καλύτερη ομάδα του τελευταίου γαλλικού πρωταθλήματος (δηλαδή Τσάμπιονς Λιγκ και λεφτά), η ομάδα που δεν επένδυσε το παραμικρό στην επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα που έκανε αρνητικό ρεκόρ 13 σερί ηττών στη διοργάνωση, η ίδια αυτή ομάδα δεν μπορεί να αλλάξει δυο μπαλιές της προκοπής και μετά από την εντός έδρας ήττα από την ουραγό Νιμ (πρώτη φορά χάνει από ουραγό στο Βελοντρόμ μετά το 1962) χάνει με κάτω τα χέρια και από τη νεοφώτιστη Λανς! Θλίψη.

http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_MARSEILLE_LENS_200121.mp4187338421/01/2021 00:48Μαρσέιγ-Λανς: 0-1 (hls)

Παντελώς ανήμπορη αγωνιστικά, παραδομένη ψυχολογικά και πιεσμένη από την… απουσία του πάντα παρόντα κόσμου («είστε αηδιαστικοί, προκαλείτε ντροπή» τα δυο πανό προειδοποίησης), η ομάδα του ανήμπορου πια να βοηθήσει Αντρέ Βίλας-Μπόας (του προπονητή που δεν βλέπει μπροστά του τον Μήτρογλου του 1,2 εκ. ευρώ, όταν παραπατά ο Μπενεντέτο και είναι υπέρβαρος ο Παγέτ και δεν αρκεί πια ο Ζερμέν) δεν έχει αγωνιστική και διοικητική αρχή και τέλος (έδιωξε Θουπιθαρέτα και πήρε Λονγκόρια για τεχνικό διευθυντή) και ποντάρει στην απόκτηση του Αρκάντιους Μίλικ στην επίθεση για να σώσει την παρτίδα.

Είναι όμως αργά. Όπως έστρωσε κοιμάται…

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ The Experts Off Off iprintez Off Off ΓΑΛΛΙΑ Παντελώς ανήμπορη αγωνιστικά, παραδομένη ψυχολογικά και πιεσμένη από την… απουσία του πάντα παρόντα κόσμου, η Μαρσέιγ κατρακυλά στη Γαλλία. Article publish on Σάβ, 01/23/2021 - 08:00 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα