Μάρκο Ασένσιο: Πρέσινγκ στη Ρεάλ από Μίλαν και Άρσεναλ

Ο Ισπανός διεθνής πέρασε λίγες μέρες στην Ιταλία κατά τη διάρκεια της διακοπής των πρωταθλημάτων λόγω των μπαράζ για το παγκόσμιο κύπελλο πυροδοτώντας εικασίες για πιθανή μετακόμισή του στο Μιλάνο. Η Μίλαν διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τις πρόσφατες μεταγραφές των Μπραχίμ Ντίαθ και Τεό Ερνάντες.

Σύμφωνα με το Sportmediaset, οι παράγοντες του ποδοσφαιριστή συναντήθηκαν με στελέχη της Μίλαν πριν από μερικές εβδομάδες και οι εκπρόσωποι του Ασένσιο επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον των “ροσονέρι”. «Είμαστε περήφανοι

για το ενδιαφέρον της Μίλαν. Είναι μια επιλογή ακόμα, ενώ υπάρχουν προσφορές από δύο αγγλικούς συλλόγους, συμπεριλαμβανομένης της Άρσεναλ. Είμαστε έτοιμοι να αξιολογήσουμε κάθε επιλογή».

Το συμβόλαιο του Ασένσιο λήγει τον Ιούνιο του 2023 και η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να του έχει προσφέρει νέα 5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο συν τα μπόνους. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, περιμένουν απάντηση πριν από το τέλος της σεζόν, αλλά ο Ασένσιο δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του.

Keywords
Τυχαία Θέματα