Σαμπάολι: “Η πρόκριση θα παιχτεί στην Ελλάδα”

Σεβασμό στον ΠΑΟΚ επέδειξε ο Χόρχε Σαμπάολι. Στη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε σήμερα (6/4) ο Αργεντίνος προπονητής της Μαρσέιγ, εν όψει της αυριανής πρώτης αναμέτρησης της ομάδας του με τον “Δικέφαλο” για τους “8” του Europa Conference League, στο Βελοντρόμ, σχολίασε ότι οι “ασπρόμαυροι” είναι μια δυνατή ομάδα και ότι η πρόκριση στους ημιτελικούς θα κριθεί στη ρεβάνς, στην Τούμπα.

Είπε

αρχικά: “Παίζουμε με τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο, όπως ανέφερε και ο προπονητής του, έχουμε κάποιες ομοιότητες. Είναι μία δυνατή ομάδα, ειδικά σε ό,τι αφορά στην κατοχή της μπάλας. Είναι μια ομάδα με γερές βάσεις στα μετόπισθεν. Είναι δύσκολο να “ανοίξεις” τον ΠΑΟΚ. Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ γρήγορα. Από ό,τι έχω αναλύσει, ο ΠΑΟΚ ξεκινάει και σου δείχνει ότι είναι δύσκολο να πρεσάρει, αλλά βλέπουμε τι αποτελέσματα έχει στα παιχνίδια του. Εμείς, λοιπόν, θα κάνουμε το παιχνίδι μας απέναντι σε αυτή την ομάδα, όσο καλύτερα μπορούμε”.

Και συνέχισε: “Πιστεύω ότι η πρόκριση θα παιχτεί στην Ελλάδα. Είναι σημαντικό να είμαστε πιο ισχυροί από τον ΠΑΟΚ και στα δύο ματς. Σκέφτομαι πιο πολύ τι θα κάνει η Μαρσέιγ παρά το τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ. Κοιτάζουμε τον αντίπαλο, αλλά σαφώς θα κοιτάξω πρώτα τη δική μου ομάδα. Αν αλλάξει ο ΠΑΟΚ τακτική, θα αλλάξω και εγώ. Το στυλ παιχνιδιού είναι πιο σημαντικό από την τακτική”.

Είπε ακόμη: “Το γεγονός ότι κυνηγάμε και παίρνουμε νίκες μας δίνει αυτοπεποίθηση. Τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είμαστε οι μοναδικοί στη Γαλλία που παίζουμε ακόμα στην Ευρώπη. Η Μαρσέιγ δεν έχει κερδίσει τίτλους για πολύ καιρό και όλοι μας έχουμε την υποχρέωση να κερδίσουμε και κινηθούμε προς αυτήν την κατεύθυνση”.

Ερωτώμενος σχετικά με το αν κάνει ροτέισον κόντρα στον ΠΑΟΚ σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, απάντησε: “Ο Μπαλέρντι είναι τιμωρημένος και ο Καμαρά μπορεί να παίξει στην άμυνα. Δεν μπορούμε να παίζουμε κάθε φορά με την ίδια ενδεκάδα. Θα υπάρξει ροτέισον, αλλιώς θα έχουμε προβλήματα με τραυματισμούς. Ο Μανταντά θα είναι στην εστία. Ο Μίλικ είναι εκτός για τον αυριανό αγώνα και κάνουμε τα πάντα για να τον βάλουμε στο ομαδικό πρόγραμμα από την Παρασκευή”.

Keywords
Τυχαία Θέματα