Μάντζιος: «Καλή η κορυφή αλλά να είμαστε προσγειωμένοι…»

Μάντζιος: «Καλή η κορυφή αλλά να είμαστε προσγειωμένοι…»tbairaktΚυρ, 11/01/2020 - 17:13

Ο Άκης Μάντζιος επεσήμανε ότι είναι όμορφη η κορυφή της βαθμολογίας αλλά το σημαντικό είναι η ομάδα του Άρη να δουλεύει και να προοδεύει σταδιακά.  


Ο τεχνικός του Άρη μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, μιλώντας στην κάμερα των καναλιών novasports, στάθηκε στην ομαδική προσπάθεια και την βελτίωση της ομάδας αγώνα με αγώνα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:


Για το

ματς: «Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, κάναμε ένα καλό ματς κι ένα δεύτερο ημίχρονο που χάσαμε ευκαιρίες και ήμασταν πολύ θετικοί. Το 15νθημερο που πέρας ήταν δύσκολο, είχαμε χάσει τον αγωνιστικό ρυθμό. Φάνηκε ότι στο  πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ρυθμό. Μας έλλειπε πολύ  ο ρυθμός δεν είχαμε ένταση και ταχύτητα. Στο β’ καλύτεροι κάναμε γκολ κι είχαμε ευκαιρίες και γι’ άλλα. Στο τέλος μίλησε η αυτοσυντήρηση για να κρατήσουμε και το υπέρ μας σκορ».


Για την αλλαγή Γκαρσία: « Μας βοήθησε πολύ, βρήκε τους χώρους που ήθελε, είχε σημαντική βοήθεια τόσο αυτός όσο και τα άλλα παιδιά που μπήκαν κι έδωσαν τα πάντα για την ομάδα. Είχαμε πολλά προβλήματα, παιδιά 7-8 με κορωνοιό, ο Ρόουζ τιμωρημένος, ο Σάσα με πρόβλημα. Σημαντικές απουσίες. Θέλαμε τη νίκη όμως και με την εικόνα στο β’ ημίχρονο την αξίζαμε».


Για το σύνηθες 1-0: «Μετράει το τρίποντο και η βελτίωση της ομάδας. Σημαντικό είναι να παίρνει τους βαθμούς και θεωρώ ότι στο μέλλον θα έχουμε και περισσότερα γκολ». 


Για την κορυφή της βαθμολογίας: «Το έχουμε ξαναπεί είναι ωραίο που είμαστε πρώτοι. Πρέπει όμως να είμαστε σοβαροί, υπάρχουν πολλά ματς ακόμη στο πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες δεν είναι έτοιμες και έχουν απλά καλά διαστήματα. Εμείς πρέπει να βελτιωνόμαστε και να προχωράμε προσγειωμένοι και ήρεμοι».
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο Άκης Μάντζιος επεσήμανε ότι είναι όμορφη η κορυφή της βαθμολογίας αλλά το σημαντικό είναι η ομάδα του Άρη να δουλεύει και να προοδεύει σταδιακά. Article publish on Κυρ, 11/01/2020 - 17:13 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα