Άρης - Αστέρας Τρ. 1-0, παραμένει στην κορυφή

Άρης - Αστέρας Τρ. 1-0, παραμένει στην κορυφήdstroumbΚυρ, 11/01/2020 - 16:55

Ο Άρης από τα πρώτα λεπτά του αγώνα έδειξε διάθεση να πιέσει και να επιβάλει τον ρυθμό του. Πίεζε κι έψαχνε το γκολ αφήνοντας τον Αστέρα σε ρόλο αμυντικό και με φανερή αδυναμία να κυκλοφορήσει τη μπάλα. Από το 15ο λεπτό και μετά οι Αρκάδες βελτιώθηκαν και ο Άρης έχανε μέτρα στο γήπεδο. 
Η

πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 25' για τον Αστέρα όταν ο Μουνάφο σέντραρε και ο Πασαλίδης έπιασε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Σιαμπάνη σε σπουδαία απόκρουση. 

Ο Άρης "ισοφάρισε" τις ευκαιρίες στο 35' όταν το πολύ καλό σουτ του Μάνου το έβγαλε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος. 

Το πρώτο μέρος έφυγε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, πάρε από μία φάση που ο Μπαράλες ζήτησε πέναλτι αλλά μετά την εξέταση του VAR ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι. 

Το δεύτερο μέρος ο Άρης, όπως και στο πρώτο μπήκε και πάλι δυναμικά και είχε την πρώτη του ευκαιρία για γκολ στο 46ο λεπτό με τον Μάνο που πάλι μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον Παπαδόπουλο σε μία ακόμη απόκρουση. 

Το γκολ για τον Άρη ήρθε στο 55ο λεπτό όταν ο Γκάμα μπήκε απ' τα δεξιά στη μεγάλη περιοχή, έκανε το γύρισμα και ο Πασαλίδης στην προσπάθεια να απομακρύνει, την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 του Άρη.

Ο Άρης από το γκολ και μετά είχε απόλυτα τον έλεγχο του αγώνα και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ αρχικά στο 64' με το σουτ του Σάντε Σίλβα αλλά και στο 67΄πάλι με τον Σίλβα του οποίου το σουτ πέρασε ελάχιστα ούτε, σταματώντας στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. 

Στο 84ο λεπτό ο Μάνος ήταν αυτός που έφτασε μία ανάσα από το γκολ και το 2-0, όμως στο τετ-α-τετ που βρέθηκε νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο. 

Ο Αστέρας έχασε σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει όταν ο Μπαράλες έπιασε στις καθυστερήσεις την κεφαλιά όμως ο Σιαμπάνης είχε την απάντηση. 

Δείτε την λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του ματς εδώ.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σάκιτς, Δεληζήσης, Μπεναλουάν, Σούντγκρεν, Ματίγια, Τζέγκο, Ματέο Γκαρσία, Γκάμα, Μαντσίνι, Μάνος.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Τασουλής, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ριέρα, Τίλικα, Κρέσπι, Μπαράλες.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Βασίλειος Φωτιάς του συνδέσμου Πέλλας.

Βοηθοί: Αντώνιος Σινιοράκης (Χανιά), Γεώργιος Χριστάκογλου (Πιερίας)

4ος: Γεώργιος Βρέσκας (Πιειρίας)

VAR: Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας)

AVAR: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας)

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Αστέρας Τρίπολης - Ποδόσφαιρο Off Off dstroumb Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο Άρης ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αστέρα, έστω κι αν χρειάστηκε το αυτογκόλ του Πασαλίδη. Article publish on Κυρ, 11/01/2020 - 16:55 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα