Μαντσίνι: “Ο Άλκης είχε φωτογραφία μου στο κινητό του – είχα πολλές προτάσεις, επέλεξα την καλύτερη”

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι σκόραρε εις βάρος της τέως ομάδας του στο ντέρμπι Άρη – Παναθηναϊκού και συνέβαλλε στην ανατροπή του “τριφυλλιού” (1-2) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε αποκλειστικά στην “Ώρα των Πρωταθλητών” για το γκολ του και την αφιέρωση στον δολοφονηθέντα Άλκη Καμπανό.

Αναλυτικά
οι δηλώσεις Μαντσίνι:

Για τα συναισθήματα του και το γκολ απέναντι στον Άρη:

“Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι καθώς έπαιξα απέναντι στην ομάδα με την οποία αναδείχθηκα. Σκόραρα, αλλά είμαστε επαγγελματίες και αυτή είναι η πορεία μας”.

Για την αφιέρωση στον Άλκη Καμπανό:

“Θα ήθελα να αποτίσω τον σεβασμό μου στον Άρη και τον κόσμο του. Σχημάτισα  ένα “Α”, για τον Άλκη Καμπανό που έφυγε τόσο άδικα. Μου είπαν πως στο κινητό του είχε μια φωτογραφία δική μου και το έκανα με όλη μου τη συμπάθεια!“.

Για τη σημασία της νίκης:

“Χρειαζόμασταν μια τέτοια νίκη. Θέλαμε αυτή την αλλαγή για να συνεχίσουμε τη μάχη για το πρωτάθλημα. Αυτό είναι το έναυσμα για την προσπάθεια μας”.

Για το γεγονός πως επέλεξε τον Παναθηναϊκό:

“Είχα διάφορες προτάσεις, αλλά όταν ήρθε η πρόταση απ’ τον Παναθηναϊκό δεν αμφέβαλα στιγμή. Πίστεψα πως είναι το καλύτερο για μένα και την οικογένεια μου. Ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο”.

Για τη συνεργασία με τον Ιωαννίδη για το 1-1:

“Όταν είδαμε στον αγωνιστικό χώρο το κενό που είχε δημιουργηθεί, ήμουν πεπεισμένος πως αν πάρω την μπάλα θα σκοράρω. Αυτό και έγινε και πέτυχα το γκολ”.

Για τη μακρά παράδοση Αργεντινών στον Παναθηναϊκό:

“Γνωρίζω πως έχουν περάσει πολλοί Αργεντίνοι στον Παναθηναϊκό και έγραψαν ιστορία. Εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και είμαι σίγους πως όλα θα πάνε καλά”. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαντσίνι, “Ο Άλκης,mantsini, “o alkis