Ιωαννίδης: “Στόχος να βρούμε το καλό μας πρόσωπο, θα δείτε ωραία πράγματα με Μαντσίνι” (vid)

Ο Φώτης Ιωαννίδης μοίρασε μια πολύ σημαντική ασίστ στον Ντανιέλ Μαντσίνι για την ισοφάριση του Παναθηναϊκού επί του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στο μεταξύ τους ντέρμπι (1-2) για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Έλληνας επιθετικός μίλησε αποκλειστικά στην “Ώρα των Πρωταθλητών” για τη μεγάλη νίκη του “τριφυλλιού”

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ιωαννίδη:

Για το κακό ξεκίνημα:

“Ήμασταν

νωθροί στο ξεκίνημα, δεχτήκαμε το γκολ και δεν πανικοβληθήκαμε και με ηρεμία και με καλό ποδόσφαιρο πήραμε το παιχνίδι”.

Για τη συνέχεια της σεζόν:

“Στόχος είναι να βρούμε τα πατήματα μας, να αποκτήσουμε το ίδιο μομέντουμ. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη και βαθμολογικά και ψυχολογικά”.

Αν τους αφύπνισε το γκολ του Άρη:

“Απ’ τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ παίξαμε πιο ορθολογικό ποδόσφαιρο και έτσι πήραμε το αποτέλεσμα. Αν δεν παίξουμε το ποδοσφαιρο που ξέρουμε δεν μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν μπορώ να προσδιορίσω γιατί είχαμε κάμψη. Δεν μπήκαμε σωστά σε κάποια ματς απ’ την αρχή, δεν πήραμε τα αποτελέσματα, δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, θέλουμε να γυρίσουμε στο πρόσωπο του πρώτου γύρου”.

Για την ασίστ:

“Η δική μου δουλειά σαν ποδοσφαιριστής είναι να βοηθάω με κάθο τρόπο. Το να μοιράζω ασίστ είναι το ίδιο σημαντικό με το γκολ. Τα γκολ θα έρθουν αν συνεχίσω να δουλεύω σ΄αυτό το κομμάτι”.

Για τον Μαντσίνι:

“Είναι πολύ καλός παίκτης. Το γνωρίζαμε σαν αντίπαλοι. Συνεργαζόμαστε εξαιρετικά, του αρέσει κι εκείνου το συνδυαστικό παιχνίδι και θα δούμε περισσότερα με μένα και τους άλλους επιθετικούς μας”. 

Για όσα διορθώνει ο Γιοβάνοβιτς:

“Να γυρίσουμε στο παλιό μας στυλ, να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην έχουμε πίεση, να είμαστε άνετοι, όλα είναι στο μυαλό μας, καθώς η ικανότητα μας είναι εκει. Δεν ήμασταν αγχωμένοι ή πιεσμένοι, αλλά το ποδόσφαιρο έχει παράξενες στιγμές”.

Για τα ντέρμπι που έρχονται:

“Είναι πολύ σημαντικά τα ματς που έρχονται. Είναι τα μεγάλα ματς και από πέρυσι έχουμε καλή παράδοση. Έχουμε καλή ψυχολογία και στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε Κυριακή. Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα playoffs και είμαστε μια πολύ καλή ομάδα σ’ αυτά τα ματς”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιωαννίδης, “Στόχος, Μαντσίνι”,ioannidis, “stochos, mantsini”