Μάντσεστερ Σίτι: Αυτός είναι το επόμενο «στοίχημα» του Γκουαρδιόλα

Τις τελευταίες εβδομάδες η Μάντσεστερ Σίτι έχει συνδεθεί με την απόκτηση του μέσου της Λιόν, Λούκας Πακετά και ο Βραζιλιάνος μπορεί να αποδειχθεί το επόμενο μεγάλο στοίχημα του Πεπ Γκουαρδιόλα, στο «Etihad».
Πρόσφατα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι «πολίτες» εξετάζουν την απόκτηση του ταλαντούχου μέσου, ο οποίος έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη Λιόν τις τελευταίες σεζόν και μπορεί να κοστίσει περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ. Στην τελευταία περίοδο, ο Πακετά είχε εννέα γκολ

και έξι ασίστ σε 35 εμφανίσεις στη Ligue 1, έχοντας κατά μέσο όρο μια εντυπωσιακή βαθμολογία 7,24 από το «WhoScored» για τις επιδόσεις του. Με αυτές τις επιδόσεις, θα είχε καταταγεί στην 4η θέση στην ομάδα του Γκουαρδιόλα την περασμένη σεζόν, με μόνο τους Κέβιν Ντε Μπρόινε, Ραχίμ Στέρλινγκ και Γκαμπριελ Ζεσούς να συνεισφέρουν σε περισσότερα γκολ.

https://t.co/UyLgrvVvV8

Lucas Paquetá (@LucasPaqueta97) May 26, 2022

Λαμβάνοντας υπόψη ότι Ζεσούς και Στέρλινγκ αποτελούν παρελθόν από την πρωταθλήτρια Αγγλίας, υπάρχει σίγουρα ένα επιχείρημα ότι ο Γκουαρδιόλα θα μπορούσε να αποκτήσει κάποιον άλλον μέσο-σκόρερ ή κάποιον ακραίο επιθετικό, παρά τις προσθήκες των Έρλινγκ Χάλαντ και Χούλιαν Άλβαρες. Στα 24 χρόνια του, ο Πακετά θα μπορούσε επίσης να είναι μακροπρόθεσμος κληρονόμος των Ντε Μπρόινε και Γκιντογάν, καθώς και οι δύο είναι τώρα 31 ετών και θα μπορούσαν να δυσκολευτούν να διατηρήσουν τα τρέχοντα επίπεδα απόδοσης τους στο άμεσο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα