Μάντσεστερ Σίτι – Λιντς 7-0: Έκαναν πάρτι οι “πολίτες”

Η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησε για πρώη φορά στο τρίτο λεπτό με τον Τζακ Γκρίλις το σουτ του οποίου μάζεψε έυκολα ο Μελιέ. Οι παίκτες του Πεπ Γουαρδιόλα δεν άφησαν το πόδι από το “γκάζι”. Στο 7΄ο Ντε Μπρούινε, έβγαλε τον Μπερνάρντο Σίλβα απέναντι από τον Μελιέ όμως το σουτ του κατέληξε άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα ήρθε το γκολ για την Σίτι. Ο Ρόντρι έκανε κίνηση στον άξονα, ο Μελιέ έπεσε και απομάκρυνε όμως ο Φόντεν πήρε το ριμπάουντ από το ύψος

της μεγάλης περιοχής και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Στο 13 η ομάδα του Γουαρδιόλα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Ο Μάχρεζ έκανε τη σέντρα και ο Γκρίλις με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 29 η Λιντς ζήτησε πέναλτι θεωρώντας πως η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ζιντσένκο, όμως μετά από έλεγχο του VAR ο διαιτητής έδειξε πως δεν υπάρχει παράβαση.

Στο 32 ο Ρόντρι έβγαλε καταπληκτική πάσα για τον Ντε Μπρόινε και αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 3-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου!

Ο Γκουντογκάν πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο και στο 49 έβγαλε ασίστ για τον Μάχρεζ για το 4-0!

Ο Μάχρεζ, άγγιξε το γκολ στο 52 όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Μελιέ σε δύσκολη επέμβαση.

Στο 55 ήρθε η πρώτη ευκαιρία για την Λιντς. Ο Ντάλας έπιασε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι!

Στο 61΄οι “πολίτες” πέτυχαν πέμπτο γκολ με τον Φόντεν, το οποίο όμως μετά από χρήση VAR, ακυρώθηκε ως off side. Βέβαια στο επόμενο λεπτό η ομάδα του Γουαρδιόλα έκανε το 5-0 με τον Ντε Μπρόινε που έφτασε τα 4 γκολ.

Ο Στόουνς στο 74΄έκανε το 6-0 και ο Άκε στο 78 με κεφαλιά έγραψε το 7-0!

Η Σίτι είναι στην πρώτη θέση με 41 βαθμούς ενώ η Λιντς στην 16η με 16.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Στόουνς, Ντίας(Ακέ 65΄), Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Ντε Μπρόινε, Ρόντρι(56΄Φερναντίνιο), Σίλβα(46΄Γκουντογκάν), Μαχρέζ, Γκρίλις, Φόντεν

Λιντς: Μελιέρ, Φίρπο, Γιορέντε, Εϊλινγκ, Σάκλτον(38΄Κλιχ), Φόρσο, Ντάλας, Χάρισον, Ρόμπερτς, Ραφίνια, Τζέιμς (46΄Γκέλχαρντ)

Keywords
Τυχαία Θέματα