Αρμάνι-Παναθηναϊκός 75-54: Κατέρρευσε στο 3ο δεκάλεπτο, συνεχίζει χωρίς εκτός έδρας νίκη

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός μόνο στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα με την Αρμάνι, ήταν αγνώριστος στο 3ο δεκάλεπτο, όταν και κατέρρευσε αμυντικά και δεν είχε επιθετική αποτελεσματικότητα και ευρυθμία, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 75-54 στο Μιλάνο για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και να συνεχίζει χωρίς εκτός έδρας νίκη στην διοργάνωση.

Οι “πράσινοι” ήταν διπρόσωποι στα ημίχρονα. Είχαν ενέργεια στην άμυνα ζώνης που εφάρμοσαν στα δυο πρώτα δεκάλεπτα και με τον Μέικον

να δίνει ρυθμό στην επίθεση, οι φιλοξενούμενοι έδωσαν νότες αισιοδοξίας και στους οργανωμένους οπαδούς που ταξίδεψαν στην Λομβαρδία και στο “Φόρουμ” του Μιλάνου.

Η Αρμάνι προσπάθησε να διαβάσει την άμυνα του Παναθηναϊκού και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ήταν ο καλύτερος… “αναγνώστης”. Ο Ισπανός μοίρασε 9 ασίστ στους συμπαίκτες του, ο Χάινς σημείωσε 9 συνεχόμενους πόντους στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου και ο Χολ αποτελείωσε τον Παναθηναϊκό στην 4η περίοδο. Στον αντίποδα, οι παίκτες του Πρίφτη υπέπεσαν σε 16 λάθη, χάρισαν 15 κατοχές της μπάλας στην Αρμάνι και η διαφορά στο σκορ αυξήθηκε στους 16 πόντους. Ο Παναθηναϊκός μείωσε μέχρι τους 10 πόντους (59-49), αλλά ο Χολ με 5 συνεχόμενους πόντους την αύξησε και πάλι σε επίπεδα ασφαλείας για τους γηπεδούχους. Οι 54 πόντοι των “πρασίνων” μαρτυρούν την κατάρρευση τους στο δεύτερο ημίχρονο.

Δεκάλεπτα: 15-19, 33-29, 57-42, 75-54

Η στατιστική του αγώνα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα