Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Πογκμπά ξεκαθάρισε τη θέση του

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Πογκμπά ξεκαθάρισε τη θέση τουtnalΚυρ, 12/13/2020 - 13:44

Ο Πολ Πογκμπά τόνισε πως είναι ξεκάθαρος προς τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σχετικά με το μέλλον του. Ο Γάλλος μέσος δε θέλησε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα σενάρια που τον θέλουν να έχει ζητήσει μεταγραφή ακόμα και τον προσεχή Ιανουάριο και δήλωσε πως θα συνεχίσει να μάχεται για τους “κόκκινους διαβόλου”. 

Ο Πογκμπά έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram,

μετά το 0-0 με τη Μάντσεστερ Σίτι: “Πάντα μαχόμουν και πάντα θα μάχομαι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς. Δεν έχουν σημασία τα λόγια αυτή τη στιγμή. Το μέλλον είναι μακριά, το παρόν είναι αυτό που μετράει και είμαι 1.000% αφοσιωμένος. Πάντα θα είμαστε δυνατοί ενωμένοι. Όλα όσα πρέπει έχουν ξεκαθαριστεί ανάμεσα σε εμένα και τον σύλλογο και αυτό δεν πρόκειται ν' αλλάξει. Όταν δεν ξέρετε τι συμβαίνει στο εσωτερικό, μη μιλάτε”.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United ΑΓΓΛΙΑ Ο Πολ Πογκμπά τόνισε πως είναι ξεκάθαρος προς τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σχετικά με το μέλλον του. Article publish on Κυρ, 12/13/2020 - 13:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα