Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπόρνμουθ 0-3: Την διέσυρε στο σπίτι της…

Η Μπόρνμουθ άνοιξε το σκορ στην πρώτη ευκαιρία της στο ματς με τον Σολάνκι να σκοράρει για 7η φοιρά στο εφετινό πρωτάθλημα μετά την ασίστ του Κουκ. Η Γιουνάιτεντ αντέδρασε τρία λεπτά αργότερα με άστοχη κεφαλιά του Μαγκουάιρ, όμως αυτή ήταν ουσιαστικά και η μόνη καλή επιθετική στιγμή της στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης.

Η Μπόρνμουθ πίεσε αρκετά ψηλά στο γήπεδο σε αυτό το διάστημα και οδήγησε τους γηπεδούχους σε αρκετά λάθη στην ανάπτυξή τους. Η ομάδα του Ιραόλα είχε τη σημαντικότερη ευκαιρία να σκοράρει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους με τον Σολάνκι να σημαδεύει το δοκάρι του

Ονάνα στο 40ο λεπτό.

Στο πρώτο λεπτό του επιπλέον χρόνου ήταν και πάλι ο Σολάνκι έτοιμος να εκτελέσει τον Ονάνα, όμως πρόλαβε ο Μαγκουάιρ με προβολή να χαλάσει την ευκαιρία των φιλοξενούμενων που πήγαν στο αποδυτήρια έχοντας προβάδισμα χωρίς να πιεστούν στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα.

Η Μπόρνμουθ σημείωσε ακόμη δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Πρώτα με τον Μπίλινγκ που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι για το 0-2 δτο 68′ και στη συνέχεια με τον Σένεσι που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα