Φτώχεια καταραμένη για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία – Το «τρελό» ποσό που δίνει μηνιαίως για τη σουίτα του! (vid)

Η Σαουδική Αραβία τον τελευταίο χρόνο έχει αλλάξει τον «χάρτη» του ποδοσφαίρου και έχει προσελκύσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Την αρχή έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποφάσισε να υπογράψει το πλουσιότερο συμβόλαιο στην ιστορία με την Αλ Νασρ.

Ο ίδιος λοιπόν, όπως αναφέρει η Daily Mail, μόλις μετακόμισε στη Μέση Ανατολή εγκαταστάθηκε σε υπερπολυτελές διώροφο

διαμέρισμα, ανάμεσα στον 48ο και τον 50ο όροφο του Four Seasons Hotel!

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 4.000 τετραγωνικών μέτρων και σύμφωνα με το δημοσίευμα καταβάλει 300.000 ευρώ κάθε μήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πορτογάλος σταρ έφερε όλη του συνοδεία στο ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένου των οικογενειών και των φίλων τους.

Take a look at Cristiano Ronaldo’s home in the multi-billion Four Seasons Hotel in Riyadh, Saudi Arabia pic.twitter.com/MZ572TWWPF

— Slay Jimmy (@slay_jimmy) January 20, 2023

Συνολικά 17 δωμάτια χρησιμοποιούσαν, ενώ ο Ρονάλντο με την οικογένειά του διέμεναν στη διώροφη σουίτα του ξενοδοχείου.

Σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες, ο CR7 έχει 24ωρο room service, γυμναστήριο και διάφορα δωμάτια που μπορεί να χρησιμοποιεί για φαγητό και συναντήσεις. Επίσης, έχει στη διάθεση του προσωπικό σεφ.

Φυσικά,  δεδομένου του ποσού που κερδίζει ετησίως από το ποδόσφαιρο και τις επενδύσεις του, δεν θα είχε μεγάλο αντίκτυπο στα οικονομικά του.

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φτώχεια, Κριστιάνο Ρονάλντο, Σαουδική Αραβία –,ftocheia, kristiano ronalnto, saoudiki aravia –