Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απέφυγε να μιλήσει για τον Χάαλαντ ο Σόλσκιερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απέφυγε να μιλήσει για τον Χάαλαντ ο ΣόλσκιερtnalΣάβ, 04/03/2021 - 07:52

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δε θέλησε να μιλήσει για τον Έρλινγκ Χάαλαντ και τις επαφές που φέρεται να έχει ο μάνατζέρ του, με διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Νορβηγός επιθετικός φέρεται να έχει έρθει σε επαφή και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει από τη Ντόρτμουντ, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο τεχνικός των “κόκκινων διαβόλων” δε θέλησε να αναφερθεί στα συγκεκριμένα σενάρια και δήλωσε πως ο συμπατριώτης του θα πάρει μόνος του την απόφαση για το μέλλον της καριέρας του.

Χαρακτηριστικά, ο Σόλσκιερ δήλωσε: “Δεν είναι σωστό να μιλάω για τον Έρλινγκ ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα πάρει την απόφαση του όταν έρθει η ώρα. Εδώ για τους δύο επόμενους μήνες επικεντρώνομαι στους παίκτες που βρίσκονται εδώ”.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δε θέλησε να μιλήσει για τον Έρλινγκ Χάαλαντ και τις επαφές που φέρεται να έχει ο μάνατζέρ του, με διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες. Article publish on Σάβ, 04/03/2021 - 07:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα