Μάνος: "Χρειαζόμουν το γκολ, πρόκληση η κορυφή"

Μάνος: "Χρειαζόμουν το γκολ, πρόκληση η κορυφή"gvasilioΤετ, 12/02/2020 - 19:32

Ο Δημήτρης Μάνος μίλησε αποκλειστικά στον Ευγένη Δαδαλιάρα για τα δύο γκολ που πέτυχε, το "άσφαιρο" διάστημά του, αλλά και την κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σκόρερ του Άρη στα κανάλια Novasports:

"Πέτυχα δυο γκολ,

αλλά το θέμα είναι ότι βοήθησα την ομάδα. Επιτέλους πέτυχα αυτό που ήθελα, αν και δεν το κυνηγούσα. Είναι σημαντικό ότι βοήθησα την ομάδα μου και με κάνε χαρούμενο. 

Είχα έναν τραυματισμό στο ματς με το Βόλο, είχα μείνει πίσω. Δεν είχα την ευκαιρία, δεν μπορούσα να βρω δίχτυα. Όταν δεν το έκανα όμως έδινα το 100% για την ομάδα. 

Πατάω καλύτερα τώρα. Ο επιθετικός χρειάζεται το γκολ. Πήρα ψυχολογία και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. 

Δεν πετυχαίναμε εύκολα γκολ, ενώ κάναμε πολλές ευκαιρίες. Πετύχαμε τρία όμορφα γκολ, πάμε στο επόμενο ματς. Θέλουμε να είμαστε στην κορυφή, είναι πρόκληση να βρίσκεσαι εκεί". 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο Δημήτρης Μάνος μίλησε αποκλειστικά στον Ευγένη Δαδαλιάρα για τα δύο γκολ που πέτυχε, το "άσφαιρο" διάστημά του, αλλά και την κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα. Article publish on Τετ, 12/02/2020 - 19:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα