Μαν. Σίτι – Μπόρνμουθ 6-1: «Τρίποντο» κορυφής με πρωταγωνιστή Ντοκού (highlights)

Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε την Μπόρνμουθ με 6-1 για την 11η «στροφή» της Premier League. O Έρλινγκ Χάαλαντ έμεινε «άσφαιρος», αλλά οι «πολίτες» νίκησαν με πρωταγωνιστή τον Τζέρεμι Ντοκού, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ κι «μοίρασε» τέσσερις ασίστ στους συμπαίκτες του.

Ο Βέλγος εξτρέμ άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό και στην συνέχεια «μοίρασε» από δύο γκολ στους

Μπερνάρντο Σίλβα (33′) και Μάνουελ Ακάνζι (37′). Η πρωταθλήτρια Αγγλίας πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ 3-0 κόντρα στην Μπόρνμουθ.

Στο ημίχρονο ο Ισπανός προπονητής έβγαλε εκτός τον Έρλινγκ Χάαλαντ και στη θέση του πέρασε τον Φιλ Φόντεν. Μάλιστα ο Άγγλος διεθνής στο 64ο λεπτό σκόραρε το 4-0 και έγινε ο πρώτος παίκτης της Σίτι που σκοράρε φέτος ερχόμενος από τον πάγκο. Στο 83′ ο Μπερνάρντο Σίλβα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς, ενώ ο Ακέ, πέντε λεπτά αργότερα σημείωσε το τελευταίο γκολ του αγώνα.

Η Μπόρνμουθ κατάφερε να μειώσει σε 6-1 με τον Σινιστέρα και έμεινε στην 17η θέση με 6 βαθμούς. Αντίθετα η Σίτι ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 27 και περιμένει το αποτέλεσμα από το ντέρμπι Τότεναμ – Τσέλσι (06/11, 22:00, NS) για το αν θα παραμείνει στο «ρετιρέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα