ΜακΜάναμαν για Σλοτ: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει μεγάλη πίεση»

Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, Στιβ Μακμάναμαν, μίλησε σε συνέντευξη του για τον νέο προπονητή της Λίβερπουλ, Άρνε Σλοτ. Ο πρώην Άγγλος ποδοσφαιριστής μίλησε για την αποχώρηση του Κλοπ και για τη διαδοχή του από τον Ολλανδό προπονητή, λέγοντας ότι δεν θα επηρεαστεί η ομάδα του Μερσεϊσάιντ, μετά την αποχώρηση του Γερμανού τεχνικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η επιτυχία θα ήταν κάτι σαν φέτος για να είμαι ειλικρινής», είπε αρχικά για να προσθέσει: «Θα έπρεπε να παλεύουν στην κορυφή του πίνακα και να παλεύουν για κάθε είδους

τρόπαια. Λατρεύω τον Γιούργκεν και νομίζω ότι είναι ένας απίστευτος προπονητής, αλλά δεν νομίζω ότι θα υπάρξει μεγάλη πίεση στον Άρνε Σλοτ»

«Οι παίκτες εξακολουθούν να είναι εξαιρετικοί, κανείς δεν φεύγει εκτός από τον Μάτιπ και τον Τιάγκο. Ο Μάικλ Έντουαρντς επέστρεψε, ο Τζούλιαν Γουόρντ και ο Ρίτσαρντ Χιούζ επέστρεψαν και θα βρίσκονται πάνω από τον Σλοτ. Έχουν ήδη πιάσει δουλειά στην αναζήτηση παικτών»

«Η Λίβερπουλ βρίσκεται ήδη σε πολύ καλή θέση: η πρόκριση για το Champions League, η νέα κερκίδα στο γήπεδο, οπότε πιστεύω ότι η μετάβαση θα πρέπει να είναι σχετικά απρόσκοπτη».

Ο ΜακΜάναμαν, στη συνέχεια, απάντησε στις συγκρίσεις της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη «μετά-Φέργκιουσον εποχή», με τον ίδιο να τονίζει ότι ο σύλλογος έχει θέσει τα θεμέλια για τον Ολλανδό τεχνικό, προκειμένου να έχει έναν πιο εύκολο διάστημα από τον αριθμό των διαδόχων του Φέργκιουσον.

«Νομίζω ότι όλα έχουν τεθεί στη θέση τους πριν μπει ο Σλοτ», πρόσθεσε: «Όταν έφυγε ο Σερ Άλεξ, ήταν ένα διαφορετικό σενάριο με την ομάδα, αλλά δεν νομίζω ότι η Λίβερπουλ έχει πραγματικά προβλήματα με την ομάδα εκτός από τις καταστάσεις συμβολαίων των Σαλάχ, Βαν-Ντάικ και Αλεξάντερ-Άρνολντ»

Keywords
Τυχαία Θέματα