Μακέντα: " Ο Παναθηναϊκός μου δίνει νέα κίνητρα"

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και την νέα πρόκληση στην ποδοσφαιρική του καριέρα μίλησε ο Φεντερίκο Μακέντα σε γερμανική ιστοσελίδα. Ο επιθετικός του Τριφυλλιού έδωσε συνέντευξη στην 11freunde.de και σχολίασε την μετακίνηση του στους Πράσινους, ενώ αναφέρθηκε ακόμα στα χρόνια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και το πέρασμα του από τη Στουτγκάρδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φεντερίκο Μακέντα για τον Παναθηναϊκό:

Για τη μεταγραφή του στο Τριφύλλι:

"
Ο Παναθηναϊκός έδειξε άμεσο ενδιαφέρον για εμένα. Μάλιστα εγώ ο ίδιος μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή του κλαμπ και καταλήξαμε σε συμφωνία.
Για εμένα ο Παναθηναϊκός είναι μια συναρπαστική πρόκληση δίνοντας μου πολλά νέα κίνητρα. Είναι ένα μεγάλο σωματείο κι εκτιμώ πολύ τόσο την ομάδα όσο και τους φιλάθλους της.

Για τις προσδοκίες που έχει για την ποδοσφαιρική του καριέρα:

" Νομίζω ότι έχω την τέλεια ωριμότητα αυτή τη στιγμή στην καριέρα μου. Παίρνω τα πράγματα πιο ήρεμα, δίνω περισσότερη προσοχή στο σώμα μου και θέλω πάντα να είμαι 100% έτοιμος.

Τώρα θέλω να κάνω μια καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να επιστρέψω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Με αυτή την ομάδα ή με κάποια άλλη.

Ξέρω τι άλλο μπορώ να δώσω σε αυτό το άθλημα γιατί βλέπω καθημερινά πώς προπονούμαι. Νομίζω ότι είναι απλώς θέμα χρόνου και τύχης".
Keywords
Τυχαία Θέματα