Το Madden στην κορυφή των πωλήσεων στις ΗΠΑ

Το καλύτερο launch της σειράς από το Madden NFL 2013.

Τα νούμερα των ΗΠΑ για τον Αύγουστο έφτασαν και δίνουν την πρώτη θέση στη λίστα των πωλήσεων στο Madden NFL 19 και τη δεύτερη με δυναμικό comeback το Monster Hunter World.

Η

αναφορά, με ανάλυση του Mat Piscatella, σημειώνει πως το Madden ήταν το πιο μοσχοπουλημένο παιχνίδι για κάθε Αύγουστο από το 2000, με εξαίρεση αυτούς των 2011 και 2012. Το Madden NFL 2013 είχε κάνει τις καλύτερες πωλήσεις της σειράς για τον Αύγουστο ως τώρα.

Το Monster Hunter World επιστρέφει στη δεύτερη θέση μετά την κυκλοφορία του το Γενάρη, κυρίως λόγω της κυκλοφορίας σε PC στις 9 Αυγούστου. Παράλληλα, το Grand Theft Auto V βρίσκεται στην τέταρτη θέση, για 59 συνεχόμενους μήνες στην τοπ λίστα. Με αρχική κυκλοφορία το 2013, το GTA V είναι το παιχνίδι με τη μεγαλύτερη παραμονή στην εν λόγω λίστα.

Επίσης εκπληκτικό πως το Call of Duty: Modern Warfare 2, του 2009 παρακαλώ, εμφανίζεται στη θέση 8. Ο λόγος είναι η είσοδός του στο Backwards Compability Program του Xbox One. Τον Ιούλιο βρισκόταν στην θέση 321. Πλέον μόνο το πρώτο Call of Duty δεν μπορεί να παιχτεί στην κονσόλα της Microsoft.

Mario Kart 8, The Legend of Zelda: Breath of the Wild και Super Mario Odyssey δίνουν κυριαρχία στη Nintendo μέσα στο Top 10.

Η Sony κρατάει για φέτος τα ηνία σε πωλήσεις κονσολών με το PS4, η Nintendo με τα neon red/blue Joy Con την κατηγορία αξεσουάρ και βέβαια με τα NES και SNES Classic Edition, με αύξηση 400% στις πωλήσεις του από πέρσι.

Η βιομηχανία πάει καλά, και τώρα, με την είσοδο του PlayStation Classic, θα πάει ακόμα καλύτερα.

Αυτή είναι η λίστα των πωλήσεων για τις ΗΠΑ τον Αύγουστο 2018:

Madden NFL 19Monster Hunter: WorldTom Clancy’s Rainbow Six: SiegeGrand Theft Auto VMario Kart 8Naruto to Boruto: Shinobi StrikerGod of WarCall of Duty: Modern Warfare 2The Legend of Zelda: Breath of the WildSuper Mario Odyssey

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΟ CEO της Take-Two λέει πως οι μελλοντικές κονσόλες δε θα έχουν "κλειστούς τοίχους"Ανακοινώθηκε το PlayStation ClassicH Google κλείνει το YouTube Gaming

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα