Άνοιξε το Nintendo Switch Online

Αποκτήστε συνδρομή για online gaming, παιχνίδια NES, cloud saves, και άλλα πολλά!

Οι συνδρομές Nintendo Switch Online είναι διαθέσιμες προς αγορά μετά την κυκλοφορία του 6.00 update και το πέρας του maintenance στο Nintendo eShop.

Ενώ ήταν να ξεκινήσει αργότερα το βράδυ,

η Online υπηρεσία του Nintendo Switch ξεκίνησε νωρίτερα. Επιτρέπει στους συνδρομητές Online gaming, δωρεάν παιχνίδια από το NES, cloud saves, πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και άλλα διάφορα.

Η συνδρομή μπορεί να αποκτηθεί με τρεις τρόπους. Με το μήνα, έναντι €3.99, τρίμηνη για €7.99 και ετήσια για €19.99. Οι συνδρομές έχουν προεπιλεγμένη την αυτόματη ανανέωση μετά τη λήξη τους.

Η οικογενειακή συνδρομή κοστίζει €34.99/έτος και επιτρέπει σε οκτώ λογαριασμούς Switch να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες.

Επιπλέον, αν έχετε My Nintendo Gold Coins μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε συνδρομή, αλλά δεν χρησιμοποιούνται στην αυτόματη ανανέωση. Υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί στο Nintendo Switch Online για την ώρα. Ένας από αυτούς είναι πως τα cloud saves διαγράφονται μόλις λήξει ο χρόνος της συνδρομής ενώ για πολλαπλούς λογαριασμούς στην ίδια κονσόλα απαιτείται το οικογενειακό πακέτο και δε μπορεί κάθε χρήστης να έχει την προσωπική του συνδρομή.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN για περισσότερα νέα.

Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

IGN GreeceNintendo Switch Online: Τα παιχνίδια του NES μπορούν να παιχτούν offline για 7 ημέρεςΔεν χρειάζεται συνδρομή στο Nintendo Switch Online για παιχνίδια όπως το FortniteΤα Nintendo Cloud Saves σβήνονται αν λήξει η συνδρομή σας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα