«Μαγνήτης» ο Κουρνέτας για τους μικρούς Ροδίτες (video)

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τον «θρύλο» του ελληνικού βόλεϊ, Βασίλη Κουρνέτα, είχαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οι λιλιπούτειοι άσσοι του ΑΕΣΠ Φοίνικας.

Η διοίκηση της Ροδίτικης ομάδας , όπως και το καλοκαίρι που είχε προσκαλέσει τον διεθνή άσσο Δημήτρη Τζούριτς, έτσι και τώρα, απέστειλε πρόσκληση στον παλαίμαχο άσσο Βασίλη Κουρνέτα ο οποίος την αποδέχθηκε με χαρά. Ο πρωταθλητής είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί και να μιλήσει με τα μικρά παιδιά στην διάρκεια του 5ου Τουρνουά MiniVolley που διεξήχθη
στη μνήμη του Μανώλη Πότσου.

Η διοίκηση του ΑΕΣΠ Φοίνικα ευχαρίστησε με ανακοίνωση της τον Κουρνέτα ο οποίος για μια ακόνη φορά έδειξε πόσο αγαπητός είναι στον κόσμο του βόλεϊ. «Είναι, πραγματικά σπουδαίο, αθλητές σαν τον Βασίλη, να μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους στα μικρά παιδιά που πραγματοποιούν τώρα τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα της Πετοσφαίρισης. Ευχαριστούμε επίσης τα σωματεία ΡΣΦΠ Τελχινίς και Ροδίων Άθλησις και τους προπονητές αυτών για την αμέριστη συμπαράσταση.

Ο ΑΕΣΠ Φοίνικας θα συνεχίσει να πρωτοπορεί Πανελληνίως και να πραγματοποιεί τέτοιες εκδηλώσεις που αναδεικνύουν το άθλημα στα Δωδεκάνησα» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Ροδίτες.
Keywords
Τυχαία Θέματα