Απών αλλά ... συμμετέχων ο Πασχαλάκης

Με δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δήλωσε "παρών" - αν κι εκτός αποστολής - στη νίκη της ομάδας του στα Τρίκαλα με μια φωτό του πανηγυρική και σχόλιο με εικονίδια για το 1-3. Αξίζει να σημειωθεί πως στα ... "like" της δημοσίευσής του, πέρα από συμπαίκτες του υπάρχει και του Στέφανου Αθανασιάδη.

Η χαρά του Κουλούρη για τον "Μύστα"

Λίγη μόλις
ώρα μετά το τέλος του αγώνα ο Ευθύμης Κουλούρης μοιράστηκε διαδικτυακά μέσω δημοσίευσής του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τη χαρά του για την επιστροφή στη "δράση" του Γιάννη Μυστακίδη. Με μια εικόνα από τα αποδυτήρια όπου απεικονίζονται οι δυο τους με ενδιάμεσο τον Πέλκα αναφέρει: "Δυνατή επιστροφή στα γήπεδα αδερφέ (με ράμματα)".

Ο "Μύστα" δεν ξέχασε τον Τσίμιροτ

Τις ευχές του για τα 25α γεννέθλια του Γκόικο Τσίμιροτ έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Γιάννης Μυστακίδης. Με μια εικόνα των δυο από αγώνα όντας αγκαλιασμένοι, ο Κατερινιώτης μεσοεπιθετικός ανέφερε: "Χρόνια πολλά αδερφέ μου. Σου εύχομαι τα καλύτερα".
Keywords
Τυχαία Θέματα