Μ. Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας 3-0: Με άνεση στην επόμενη φάση του League Cup (highlights)

Η κάτοχος του τροπαίου μπήκε δυνατά στον θεσμό, καθώς επικράτησε 3-0 της Κρίσταλ Πάλας στο «Ολντ Τράφορντ», παρά το rotation του Έρικ Τεν Χαχ.

Η Γιουνάιτεντ παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές και τον Σοφιάν Άμραμπατ για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα, όμως αυτό δεν την εμπόδισε από το να φτάσει σε μία άνετη νίκη-πρόκριση.

Μόλις στο 21ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν «κεφάλι» στο σκορ χάρη στο γκολ του Γκαρνάτσο, με τον νεαρό χαφ να πανηγυρίζει αλά Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αυτή

ήταν μόνο η αρχή, αφού έξι λεπτά αργότερα ο Καζεμίρο αξιοποίησε τη σέντρα του Μάουντ και με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι «έγραψε» το 2-0, βάζοντας πολύ γερές βάσεις για τη νίκη.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 55’ η Γιουνάιτεντ έφτασε και σε τρίτο γκολ, αυτή τη φορά με τον Μαρσιάλ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τον Τεν Χαχ να προχωρά σε μαζεμένες αλλαγές στο τελευταίο ημίωρο, μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής και τη Γιουνάιτεντ να παίρνει με άνεση την πρόκριση στον επόμενο γύρο του League Cup.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονανά, Νταλότ, Μαγκουάιρ, Βαράν (61′ Έβανς), Πελίστρι, Άμραμπατ (61′ Γκορ), Καζεμίρο, Γκαρνάτσο, Χάνιμπαλ (71′ Φαν ντε Μπεκ), Μάουντ (46′ Λίντελεφ), Μαρσιάλ (75′ Χόιλουντ).

Κρίσταλ Πάλας: Χέντερσον (19′ Τζόνστοουν), Κλάιν, Χόλντινγκ, Ρίτσαρντς, Μίτσελ, Ντουκουρέ (60′ Χιουζ), Ρίντεβαλντ, Σλουπ (60′ Έζε), Ρακ-Σακί (46′ Γκουέχι), Αγιού, Ματετά.

Keywords
Τυχαία Θέματα