Λουτσέσκου: «Μετά το δεύτερο γκολ έγινε πολύ πιο εύκολο για εμάς» (video)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν είναι καθόλου εύκολο να έρχεσαι μετά από δύο μέρες από μία μεγάλη νίκη από ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο έχει απορροφήσει πραγματικά πολλή πνευματική ενέργεια κατά βάση και να παίζεις μετά από δύο μέρες ένα παιχνίδι. Δεν έχει σημασία ότι υπάρχουν αρκετές αλλαγές προσώπων, η αλήθεια είναι πως τέτοια παιχνίδια επηρεάζουν γενικότερα το σύνολο.
Το δεύτερο κομμάτι είναι ότι ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά τα πρώτα επτά λεπτά, δεχτήκαμε ένα γκολ από μία κακή μπάλα που

ήρθε στην περιοχή μας. Οπότε από ένα σημείο και μετά η Λαμία δεν είχε τίποτα ουσιαστικά να χάσει, δεν είχε τόσο μεγάλη πίεση. Από εκεί και πέρα εμείς θα έπρεπε να λειτουργήσουμε τελείως διαφορετικά έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ.
Μέχρι το έβδομο λεπτό θεωρώ είχαμε μία καλή παρουσία στο γήπεδο, από εκεί και πέρα φτάσαμε αρκετές φορές στην περιοχή του αντιπάλου αλλά κάτι μας έλειπε στο τέλος. Είναι αλήθεια πως μετά το γκολ του Μιχαηλίδη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου τα πράγματα άλλαξαν τελείως για εμάς.
Ειδικότερα μετά το δεύτερο γκολ έγινε πολύ πιο εύκολο για εμάς. Το γεγονός ότι η Λαμία άφησε περισσότερο χώρο προσπαθώντας να καταφέρει να ισοφαρίσει και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες».

Για τον κόσμο που ήθελε τον Σαμάτα να εκτελέσει το πέναλτι: «Είμαι πολύ χαρούμενος από αυτή την αντίδραση των φιλάθλων, από την αγάπη που του έδειξαν. Θεωρώ ότι εκτιμά και ο κόσμος ότι θυσιάζεται για την ομάδα, από εκεί και πέρα υπάρχει μία ιεραρχία και ο Στέφαν (Σβαμπ) ήταν αυτός που έπρεπε να χτυπήσει το πέναλτι σε εκείνο το σημείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα